12 Ιαν 2021

Αύριο η συνέντευξη - απάντηση του προέδρου της ΠΕΔ Δ. Καμπόσου στον Π.Νίκα για την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΕ

 


Αύριο είναι η συνέντευξη τύπου του  δημάρχου Άργους Μυκηνών και προέδρου της ΠΕΔ Δημήτρη Καμπόσου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης για τα τεκταινόμενα στην ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΕ. Η συνέντευξη..

έρχεται ως συνέχεια των χθεσινών εξελίξεων όπου η Περιφέρεια εμπόδισε τον εκπρόσωπο των δημάρχων της Πελοποννήσου να διενεργήσει τον οικονομικό έλεγχο και ενώ θυμίζουμε η ίδια είχε συναινέσει. 

Χθες ο Περιφερειάρχης ζήτησε δικαστική απόφαση για την διενέργεια ελέγχου της εταιρίας και παρά το γεγονός πως η ΠΕΔ κατέχει το 50% των μετοχών αλλά και πως η Περιφέρεια διενήργησε δυο ελέγχους χωρίς να ενημερώσει κανέναν. 

Το γεγονός αυτό δείχνει σαφώς μια προκλητική συμπεριφορά από μέρους του Π. Νίκα ο οποίος σύμφωνα με τους κύκλους των δημάρχων επιχειρεί να επιβάλει τα σχεδιά του αποφασίζοντας και διατάσσοντας. 

Αυτό αντιλαμβάνεται κανείς πως δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό από τους δημάρχους οι οποίοι δια του προέδρου τους Δημήτρη Καμπόσου πρόκειται να απαντήσουν αύριο εφ όλης της ύλης . 

Και οι πληροφορίες θέλουν η απάντηση να είναι σαφής , με λόγο καθαρό χωρίς υπεκφυγές, και με καίρια ερωτήματα για την υπόθεση που θα πυροδοτήσουν το κλίμα απαιτώντας άμεσες απαντήσεις.


Τζ, Σουκ.