27 Ιαν 2021

Πώς ξαφνικά η "κακή"ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΕ έγινε εξαιρετικά χρήσιμη για τον Π. Νίκα!!


Αυτό που στο προηγούμενο Περιφερειακό Συμβούλιο ο Περιφερειάρχης, ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε πως "δεν εχει αποφασίσει ακόμα εάν το πρόγραμμα κατάρτισης των εργαζομένων ,προυπολογισμού 3.500.000 ευρώ θα το αναλάβει η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΕ," πραγματικά έχει αφήσει άναυδο.. πολύ κόσμο.
 Και πώς παρακαλώ ο Περιφερειάρχης δικαιολόγησε την "κυβίστησή" του αυτή  να πάρει το τεράστιο πρόγραμμα η "κακή, διεφθαμένη" ,κατά τα λεγόμενά του, εταιρία ενώ έχει αποφασίσει και δρομολογεί την λύση της; 

Ο κ. Νίκας είπε χαρακτηριστικά: "Έχουμε μια απόφαση του Περιφερειακού συμβουλίου η οποία λέει ότι είμαστε σε διαδικασία λύσης και εκκαθάρισης και καμία προγραμματική περεταίρω και βοήθεια προς την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΕ αλλά αυτή ήταν μια απόφαση που είχαμε πάρει πρωτύτερα πριν από το ΠΕΣΥΠ. Θα έχω νομική βοήθεια στο συγκεκριμένο θέμα διότι καταλαβαίνετε πως η λύση της εταιρίας μπορεί να κρατήσει ενδεχομένως και 3 χρόνια και υπάρχουν ανάγκες στην ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΕ ιδιαίτερα μισθοδοτικές. Όλα αυτά θα τα δούμε με έναν τρόπο που να είναι και σύννομος και δίκαιος.Και τα συμφέροντα της εταιρίας δεν πρέπει να θιγούν γιατί το κλείσιμό της έχει μια 3ετία."

Τι επιδιώκει ο Π. Νίκας να πει στο σώμα; 

Εκεί που δεν θα χρησιμοποιούσε κανένα πρόγραμμα πλέον, βάζει μέσα το "βαρύ πυροβολικό" την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΕ( γιατί αυτό είναι άλλο εάν επιχειρείται να απαξιωθεί) για να το πάρει. Μιλάμε για ένα Πρόγραμμα 3 εκατ.ευρώ και γι αυτό το λόγο ο Περιφερειάρχης θυμάται ξαφνικά πως.... θα πρέπει να δει και τα συμφέροντα της εταιρίας!!!

Να θυμίσουμε πως την παραπάνω δήλωση την έχει κάνει ο Περιφερειάρχης που έχει δηλώσει πως η εταιρία αυτή θα πρέπει να κλείσει. 
Και πως θα ανοίξει άλλη εκείνος άλλη, στην πατρίδα του τη Μεσσηνία. Γιατί; Γιατί έτσι!

Αλλά σήμερα μαθαίνουμε από τον ίδιο, πως όλο ( μέχρι να γίνει η εκκαθάριση δηλαδή) αυτό θα κρατήσει 3 χρόνια.
 Μέχρι τις επόμενες εκλογές. 
Μέχρι τότε ο κ. Νίκας ευελπιστεί να τους έχεις όλους αφοπλισμένους μιλώντας για σκιές και γκρίζα ελλείματα. Εάν λοιπόν εννοεί τα όσα είπε τότε : 
Επιδίωξε να πετάξει τους δημάρχους απ έξω για ποιο λόγο; 
Δεν έχει απαντηθεί όλα αυτά απο τον κ. Νίκα. 
Γιατί δεν υπολόγισε  τον δήμαρχο Άργους Μυκηνών και πρόεδρο της ΠΕΔ Δ. Καμπόσο και την άμεση  αντίδραση του  σε όλο αυτό το κακό σκηνικό που στήθηκε εις βάρος των δημάρχων. 
Έχουμε την αίσθηση πως ήδη εκτίθεται ο κ. Νίκας και βαδίζει τον δρόμο τον γεμάτο αντιφάσεις.