27 Ιαν 2021

Τριγμοί στην "δεξιά" της Πελοποννήσου: Βορίδης και Βλάσης "καπέλωσαν" το Νίκα!



Κατι συμβαίνει στις σχέσεις των κορυφαίων της δεξιάς στην Πελοπόννησο.

Όλοι οι ...κορυφαίοι της ΝΔ με δηλώσεις, ενέργειες και πράξεις έχουν μια κοινή στόχευση.

 

Τον Περιφερειάρχη Παν. Νίκα! 

Παρα τις πρόσφατες δηλώσεις ...αγάπης, φιλίας και ευχαριστιών σε Σαμαρά, Βλάση και Βορίδη, τα "αδειάσματα" έρχονται απ´αυτούς, το ενα μετα το άλλο.

Άσε τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Πελοποννήσου και Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών Δ. Καμπόσο που εχει ξιφουλκήσει και όπου βρίσκει το Νίκα, τον χτυπά αλύπητα!

Το πρόσφατο γεγονός όμως ειναι...εξόφθαλμο.

Πρόκειται για ανοιχτή πρόκληση και η πλάκα ειναι πως ο Νίκας εχει δίκιο!


Συγκεκριμένα αφορά τη μη συμπερίληψη (εκ παραδρομής λένε), των μονίμων κατοίκων της Μεγαλόπολης στα όσα ορίζει το αρθρο 12 του Σ/Ν: «Εκσυγχρονισμός του συστήματος προσλήψεων στο δημόσιο τομέα και ενίσχυση του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)», που δίνει ενισχυμένη μοριοδότηση.

Ανακοινώθηκε λοιπόν ...αρμοδίως πως  ο κ. Βλάσης εξασφάλισε την ξεκάθαρη δέσμευση του Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, ότι η Μεγαλόπολη θα συμπεριληφθεί άμεσα στις περιοχές των οποίων οι μόνιμοι κάτοικοι είναι δικαιούχοι αυξημένης μοριοδότησης. 

Για να πειστούν οι ...ψηφοφόροι της Μεγαλόπολης δια του λόγου το αληθές, έβγαλαν και μια φωτογραφία οι Βλάσης-Βορίδης. Έτσι να μη νομίζουν πως υπάρχουν ....κι άλλοι που ενδιαφέρονται για τους Μεγαλοπολίτες...!

Δηλαδη για ποιον "χτυπά" η καμπάνα;

Προδόθηκε όμως ο Αρκάς βουλευτής και υφυπουργός, διότι δεν κρατιόταν.

 Όπως δήλωσε λοιπόν (ο κ. Βλάσης) «Καλό είναι κάποιοι να μην προτρέχουν ανεβάζοντας τους τόνους και αποστέλλοντας επιστολές διαμαρτυρίας. Αποτελεί σταθερή πεποίθηση τόσο εμένα προσωπικά όσο και της Κυβέρνησής μας να μην μένουμε στα λόγια, αλλά να πορευόμαστε με έργα».

Μα απο οσο ξέρουμε ο μόνος που ειχε ενδιαφερθεί απο τις 18/1/21 ηταν ο Περιφερειάρχης Παν. Νίκας!


Ειναι προφανές πως μετα την επιστολή Νίκα, ειδοποιήθηκε ο Βλάσης απο τον Βορίδη, πως το προβλημα λύνεται...! Έστω προφορικά...!

Ο Βλάσης του είπε: "Έρχομαι!"

Πηγε λοιπόν, έβγαλε φωτό, έγραψε και δελτίο τύπου πως ΕΚΕΙΝΟΣ, ενδιαφέρθηκε και ΟΧΙ αυτός που στέλνει επιστολές και...εκθέτει την Κυβέρνηση!


Ρε τι γίνεται στη ΔΕΞΙΑ της Πελοποννήσου! Και έρχονται σε λίγο τα πιο σοβαρά...!


Ν. Φλαούνας