19 Ιαν 2021

ΜέΡΑ25: Δύο απειλές αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι: Τον covid-19 και την κυβέρνηση Μητσοτάκη


Φόβους ότι το άρον άρον άνοιγμα του λιανεμπορίου θα οδηγήσει στο σταμάτημα της οικονομικής στήριξης των εργαζόμενων και των επιχειρήσεων εκφράζει το ΜέΡΑ25, που ζητάει από την κυβέρνηση «να μην διανοηθεί να σταματήσει την οικονομική...

υποστήριξη σε όσους το έχουν ανάγκη και να προβεί άμεσα στα απολύτως απαραίτητα κουρέματα των συσσωρευμένων φόρων και εισφορών για το διάστημα της καραντίνας».

«Δύο απειλές έχουν να αντιμετωπίσουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι: Τον covid-19 και την κυβέρνηση Μητσοτάκη» σχολιάζει το ΜέΡΑ25 και προσθέτει:

«Για το πρώτο υπάρχει μεν η λύση του εμβολίου, αλλά ακόμα κι αυτή σκοντάφτει στην κακοδιαχείριση και τις καθυστερήσεις της δεύτερης. Όσο θα διαρκεί αυτή η «απόλυτη καταιγίδα», πανδημίας και κακοδιαχείρισής της, οι επαγγελματίες, είτε κλειστοί είτε ανοιχτοί θα βρίσκονται εν κινδύνω.

Το άνοιγμα του λιανεμπορίου στο οποίο προέβη η Κυβέρνηση πρόχειρα και άρον άρον, δεν πρέπει να σημάνει το τέλος της οικονομικής στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των εργαζομένων. Η Κυβέρνηση, λοιπόν, να μην διανοηθεί να σταματήσει την οικονομική υποστήριξη σε όσους το έχουν ανάγκη και να προβεί άμεσα στα απολύτως απαραίτητα κουρέματα των συσσωρευμένων φόρων και εισφορών για το διάστημα της καραντίνας».