1 Δεκ 2020

Α. Παπακυριάκος: "Έφτασαν και άλλα χρήματα στο δήμο! Φτιάχνουμε τους αγροτικούς δρόμους σε όλη την περιοχή "


Και άλλες ανακοινώσεις έρχονται από τον δήμο Βέλου Βόχας και τον Δήμαρχο Αννίβα Παπακυριάκο.Άλλη μια σημαντική χρηματοδότηση κέρδισε ο δήμος για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας. Την αναγκαιότητα και σημαντικότητα  του έργου αυτού υπογραμμίζει ο δήμαρχος, ο οποίος μάλιστα στο σημειώμά του αναλύει και τα παράλληλα έργα που λαμβάνουν χώρα αυτό το διάστημα σε όλο το δήμο ώστε  αυτό το σύμπλεγμα παράλληλων έργων να.. ολοκληρωθεί με τον αρτιότερο τρόπο προς όφελος των πολιτών. 

Συγκεκριμένα ο κ. Παπακυριάκος αναφέρει τα εξής: 

"Μετά την οριστική έγκριση των 2.950.000€ για την αποπεράτωση του δημαρχείου μία ακόμη σημαντική χρηματοδότηση για τον Δήμο μας είναι γεγονός .

Πρόκειται για ένταξη έργου στο πρόγραμμα ΄΄ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ΄΄ για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας του Δήμου μας με τίτλο ΄΄ Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Δήμου Βέλου Βόχας στον άξονα ΑΤ05 -Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργεία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών΄΄ έργο ύψους 700.000,00€.

Ο Δήμος μας διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο αγροτικής οδοποιίας, το οποίο απαιτεί συνεχείς συντηρήσεις για την ασφαλή διέλευση των αγροτών αλλά και έγκαιρη και γρήγορη μεταφορά των αγροτικών προϊόντων μας στις αγορές.

Ήδη στο Δήμο μας υλοποιείται

1. Έργο προϋπολογισμού 600.000,00 € από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων (αποκατάσταση ζημιών από τον ΖΟΡΜΠΑ)

2) Έργο προϋπολογισμού 50.000,00€ από ιδίους πόρους του Δήμου μας για συντηρήσεις και

3)Έχει προβλεφθεί στο τεχνικό πρόγραμμα του 2021 έργο προϋπολογισμού 74.400,00€ για αποκαταστάσεις.

Η προσπάθειά συνεχίζεται.


 Ο Δήμαρχος

Aννίβας Παπακυριάκος