9 Οκτ 2020

Ο Αριστείδης Δουλαβέρας πρόεδρος της Γνωμοδοτικής Επιτροπής του δήμου Βέλου Βόχας "ΕΛΛΑΔΑ 2021"



 Ο Δήμος Βέλου-Βόχας, μετά από πρόταση του δημάρχου Αννίβα Παπακυριάκου, με την απόφαση 85/2020 του Δημοτικού Συμβουλίου, θέλοντας να τιμήσει, όπως της πρέπει, τη μεγάλη Επέτειο των 200 χρόνων από την ηρωική Επανάσταση του 1821, συνέστησε Γνωμοδοτική Επιτροπή για τον Εορτασμό της. Στην Επιτροπή, στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου, επικεφαλής έχει τεθεί ο...εγνωσμένου επιστημονικού κύρους, αναπλ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Αριστείδης Ν. Δουλαβέρας. 

Το έργο της Γνωμοδοτικής Επιτροπής έγκειται στη συλλογή, επεξεργασία και υποβολή προτάσεων, που θα αφορούν σε εκδηλώσεις που πρέπει να γίνουν και δράσεις που πρέπει να αναληφθούν για τον εορτασμό της ιστορικής επετείου.

Βασικό ρόλο καλούνται να παίξουν και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι και οι Πολιτιστικοί Φορείς του δήμου Βέλου-Βόχας, με τους οποίους η Επιτροπή ήδη συνεργάζεται στενά.

Ευπρόσδεκτες, βέβαια, είναι και προτάσεις άλλων φορέων ή μεμονωμένων δημοτών.

Ως εκ τούτου, όποιος επιθυμεί να καταθέσει τις ιδέες ή τις προτάσεις του στην Επιτροπή παρακαλείται να επικοινωνήσει με τη γραμματέα της Επιτροπής κ. Αθανασούλη Γιώτα, τηλ. 6974 583 005,  ή να αποστείλει μέσω email την πρότασή του στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

masouri@vochas.gov.gr

giotaathanasouli@yahoo.com

Οι προτάσεις πρέπει να υποβληθούν έως το τέλος Οκτωβρίου στην Επιτροπή, ώστε να υπάρξει ο απαιτούμενος χρόνος να αξιολογηθούν από αυτήν και να ενταχθούν στους προϋπολογισμούς 2021, τόσο του δήμου Βέλου-Βόχας όσο και του ΝΠΔΔ «Ανέλιξη».