31 Αυγ 2020

Πανικός στο «Αττικόν»: Ασθενής μαχαίρωσε νοσηλεύτρια και αυτοκτόνησε


Στιγμές πανικού επικράτησαν στο νοσοκομείο Αττικόν, όπου ένας ασθενής μαχαίρωσε νοσηλεύτρια. Στη συνέχεια, ο δράστης αυτοκτόνησε πηδώντας από τον 5ο όροφο.
Τέλος στη ζωή του, πηδώντας από τον 5ο όροφο του νοσοκομείου..



«Αττικόν», έβαλε τα ξημερώματα ένας ασθενής, αφού πρώτα μαχαίρωσε και τραυμάτισε νοσηλεύτρια. 
Όλα έγιναν γύρω στις 5:30 στον 1ο όροφο του νοσοκομείου (όπου βρίσκεται η καρδιολογική), όταν ο 59χρονος ασθενής αλβανικής υπηκοότητας για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο επιτέθηκε σε μια νοσηλεύτρια, μαχαιρώνοντάς την στο ύψος του αυχένα. 
Στη συνέχεια, κι αφού η νοσηλεύτρια είχε χάσει τις αισθήσεις της, ο 59χρονος ανέβηκε στον 5ο όροφο και πηδώντας στο κενό έθεσε τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 59χρονος φέρεται να αντιμετώπιζε και ψυχολογικά προβλήματα.

Σημειώνεται πως η νοσηλεύτρια τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες είναι εκτός κινδύνου.

«Ασθενής στον 1ο όροφο, στην καρδιολογική, χτύπησε το κουδούνι και κάλεσε βοήθεια από τη νοσηλεύτρια, πήγε η νοσηλεύτρια και εκείνος ήταν κρυμμένος πίσω από την πόρτα με ένα μαχαίρι και άρχισε να τη χτυπάει στο λαιμό και αλλού πολύ άσχημα. Έπειτα ανέβηκε στον 5ο όροφο, στην ορθοπεδική κλινική και έπεσε κάτω και αυτοκτόνησε. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, η νοσηλεύτρια είναι χτυπημένη άσχημα, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις είναι εκτός κινδύνου», ανέφερε χαρακτηριστικά στον «ΘΕΜΑ 104,6 FM» ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, το κουδούνι το χτύπησε ο άλλος ασθενής που νοσηλευόταν στον ίδιο θάλαμο με τον 59χρονο. 

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Αστυνομία.