26 Μαΐ 2020

Πρεμιέρα για την εστίαση στην Κορινθία: Ευλαβική τήρηση των κανόνων και αυξημένα μέτρα προστασίας από τους επιχειρηματίες


Χθες, Δευτέρα 25.05.20 ήταν η πρώτη ημέρα λειτουργίας για τα καταστήματα εστίασης μετά από βδομάδες. 
Οι επιχειρηματίες του χώρου εστίασης  περίμεναν την ημέρα αυτή με ανυπομονησία και προσμονή. Έπειτα από περίπου 2,5 μήνες  λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, τα καταστήματα εστίασης άνοιξαν και πάλι περιμένοντας πελάτες και θαμώνες.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας έκανε μια βόλτα στα μαγαζιά της Κορίνθου για να ευχηθεί καλή αρχή και καλές δουλειές! Και αυτό αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία για να συνομιλήσει με τους επιχειρηματίες της εστίασης, ακούγοντας τους προβληματισμούς τους και τις ανησυχίες τους για τη ρευστότητα και τον τζίρο ενώ δεσμεύτηκε για νέες ιδέες και προτάσεις από την πλευρά του Επιμελητηρίου για την ανάπτυξη της τουριστικής κίνησης στην Κορινθία. 

Ο πρόεδρος κάνοντας μια ανασκόπηση στην αγορά, διαπίστωσε ότι όλα κύλησαν κατά γράμμα τη πρώτη μέρα λειτουργίας των καταστημάτων στην εστίαση της Κορίνθου. ‘’Τα μαγαζιά τήρησαν τις αποστάσεις και τα μέτρα προστασίας και εξυπηρέτησαν τους πελάτες με μεγάλη προσοχή και φορώντας φυσικά τα απαραίτητα.’’ ανέφερε χαρακτηριστικά. 


Τόνισε επίσης ότι το Επιμελητήριο Κορινθίας θα είναι δίπλα τους σε όλο αυτό, ενημερώνοντας τους ότι ήδη  ετοιμάζεται διαφημιστική καμπάνια για τον νομό η οποία έχει ως στόχο να τονώσει περαιτέρω  την  αγορά.

.