21 Απρ 2020

Απούσα η Περιφέρεια αγνοεί ακόμα και το δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στην δομή προσφύγων στην Αργολίδα


Παρά το γεγονός πως τα περιστατικά κορωνοϊού έχουν αναστατώσει τους Αργολιδείς και τους Πελοποννησίους σχετικά με τα μέτρα πρόληψης των δομών εν μέσω πανδημίας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι παντελώς απούσα. Απούσα όχι μόνο γιατί...


δεν παρευρέθηκε καθόλου ο κ. Νίκας κατά την επίσκεψη στην Ερμιονίδα των δυο υπουργών και του κ. Τσιόδρα αλλά είναι απούσα και γιατί δεν γνωρίζει ως φαίνεται και για το δεύτερο κρούσμα κορωνοιού στη δομή προσφύγων χθες το βράδυ, όπως διαπιστώνεται απο την επίσημη σελίδα της Περιφέρειας (διαβάστε εδώ)

Το δεύτερο θετικό κρούσμα κορωνοϊού καταγράφεται, προερχόμενο από τη δομή προσφύγων στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας» της Ερμιονίδας.

Πρόκειται για έναν 19χρονο Σομαλό, ο οποίος μπήκε στο νοσοκομείο χωρίς συμπτώματα κορωνοϊού, με καρδιολογικό πρόβλημα, από την Κυριακή του Πάσχα.

Το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα της εξέτασης κορωνοϊού, στην οποία υποβλήθηκε και σύμφωνα με αυτά είναι και αυτός θετικός, μετά το κρούσμα της 28χρονης Σομαλής εγκύου, η οποία παραμένει σε απομόνωση στο δωμάτιό της στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας».

Παράλληλα αναμένονται τα αποτελέσματα των τεστ που ελήφθησαν από 470 πρόσφυγες και μετανάστες που διαβιούν στο ξενοδοχείο, τα οποία θα καθορίσουν και τα μετέπειτα μέτρα που θα ληφθούν.