18 Αυγ 2016

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις Έλληνα πρωταθλητή με τέσσερα πόδια λόγω αναβολικών


Σοκ έχει προκαλέσει η ομολογία Έλληνα πρωταθλητή πως έχει τέσσερα πόδια, εξαιτίας της χρήσης αναβολικών.
Ο Έλληνας πρωταθλητής υποστηρίζει, πως ο προπονητής του του έδινε τα αναβολικά με τις χούφτες και του έλεγε πως είναι καραμέλες για την βρομερή του αναπνοή.

Όπως αναφέρει ο Έλληνας πρωταθλητής, όταν άρχισαν να φυτρώνουν στο σώμα του τα δυο παραπάνω πόδια, η Ομοσπονδία και οι προπονητές του τον εγκατέλειψαν και του είπαν πως, αν τους εμπλέξει στην υπόθεση, θα τον απολύσουν από τις Ένοπλες Δυνάμεις και θα του κόψουν την άδεια πρακτορείου Προ-Πο.


 Σύμφωνα με τον Έλληνα πρωταθλητή, υπάρχουν και άλλοι Έλληνες πρωταθλητές που έχουν παρενέργειες από το ντοπάρισμα.

Ανέφερε, μάλιστα, χαρακτηριστικά το όνομα άλλου Έλληνα πρωταθλητή, ο οποίος έμεινε έγκυος από το υπερβολικό ντοπάρισμα και γέννησε δίδυμα με καισαρική, αλλά δεν τα κράτησε γιατί το καθένα είχε από τρία κεφάλια, οπότε τα πούλησε σε αμερικάνικο πανεπιστήμιο που τα έχει βάλει σε μια γυάλα και τα κοιτάνε οι φοιτητές με τις ώρες.

Ο άτυχος πρωταθλητής μας είπε ακόμα, πως η γυναίκα του και τα παιδιά του τον εγκατέλειψαν, οπότε τώρα έχει μείνει μόνος του με τον σκύλο του, ο οποίος είναι ο μόνος που εκτίμησε, πως το αφεντικό του είναι πια τετράποδο σαν αυτόν.

Το παράπονο του πρωταθλητή μας είναι, πως δεν μπορεί να πάει πια στα μπουζούκια, γιατί την τελευταία φορά που πήγε στον Ρέμο και σηκώθηκε να χορέψει ένα ζεϊμπέκικο, άδειασε αμέσως η πίστα, ενώ οι θαμώνες ούρλιαζαν από τρόμο, γιατί τον πέρασαν για μεγάλη κατσαρίδα.

Ο πρωταθλητής μας προτείνει να γίνονται δυο Ολυμπιακοί Αγώνες: να γίνονται Ολυμπιακοί Αγώνες για ντοπαρισμένους αθλητές και Ολυμπιακοί Αγώνες για καθαρούς αθλητές.

Ο πρωταθλητής μας πιστεύει, πως μπορεί να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των τετράποδων αθλητών και να κάνει τους Έλληνες να πλημμυρίσουν από εθνική υπερηφάνεια.

Αν γίνουν Ολυμπιακοί Αγώνες για ντοπαρισμένους αθλητές, η Ελλάδα έχει πολλές ελπίδες για χρυσά μετάλλια, αφού είναι η μόνη χώρα που έχει αθλήτρια με τρία @ρχίδια, οπότε θα την ρίξουμε σε όλα τα αγωνίσματα της κατηγορίας «αθλήτρια με τρία αρχίδια» και θα σαρώσουμε τα χρυσά.

(Αν κάτι μου κάνει εντύπωση ακόμα, είναι η επιμονή πολλών Ελλήνων στα ψέματα των προηγούμενων δεκαετιών. Ήταν αυτά τα ψέματα, που οδήγησαν στη σημερινή χρεοκοπημένη, διαλυμένη και ξεπουλημένη Ελλάδα. Αλλά κάποιοι επιμένουν σε αυτά τα ψέματα και στην ντοπαρισμένη εθνική υπερηφάνεια. Ο Διονύσιος Σολωμός έγραψε πριν από δυο αιώνες, πως «Το έθνος πρέπει να ταυτίσει το εθνικόν με το αληθές». Το έθνος έχει ταυτίσει το εθνικόν με το ψέμα. Και συνεχίζει απτόητο).



ΠΗΓΗ: pitsirikos.net