5 Αυγ 2016

Όλα έτοιμα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο

  
Όλα είναι έτοιμα για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο της Βραζιλίας, αφού οι διοργανωτές κατάφεραν να φτάσει το ηλεκτρικό ρεύμα στο στάδιο και μπορεί μάλιστα (τις επόμενες ώρες) να βάλουν και νερό. 

Όλος ο πλανήτης κρατάει την ανάσα του

 για τον ρόλο που θα παίξει η Ζιζέλ στην τελετή έναρξης, αφού οι πληροφορίες θέλουν το πασίγνωστο μοντέλο να δέχεται επίθεση από πορτοφολά, αλλά η Ζιζέλ κυκλοφορεί συνήθως ημίγυμνη, οπότε δεν έχει πού να βάλει το πορτοφόλι και ο πορτοφολάς αρχίζει να ψαχουλεύει το πράμα της και τον ποπό της, για να βρει πού έχει κρύψει τα λεφτά.

Στο Ολυμπιακό Χωριό όλα έχουν τακτοποιηθεί, αφού οι διοργανωτές κατάφεραν να ξεβουλώσουν τις χέστρες, ενώ έβαλαν και τούρκικες τουαλέτες, για να φεύγει πιο γρήγορα το σκατό.

Επίσης, αποκαταστάθηκε το πρόβλημα με τα χαρτιά υγείας, αφού έγινε εισαγωγή κωλόχαρτου από την Βενεζουέλα, που έχει πάνω τυπωμένη την φάτσα της Σοφίας Βούλτεψη, ως τιμή για την Ελλάδα που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες και κατέστρεψε οικονομικά τις πόλεις που τους διοργάνωσαν.

Οι βιασμοί και οι κλοπές δίνουν και παίρνουν στο Ρίο, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα με την ασφάλεια των Αγώνων, αφού, όταν στην Ευρώπη το ένα μακελειό διαδέχεται το άλλο και οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι σαν να έχουν εμφύλιο πόλεμο, δεν είναι δυνατόν να λέμε, πως έχει πρόβλημα ασφάλειας το Ρίο, επειδή ένας Βραζιλιάνος κουτούπωσε με τη βία μια αθλήτρια του Μπάντμιντον από τη Σουηδία.

Πρόβλημα με τον ιό Ζίκα δεν υπάρχει για τους αθλητές, αφού είναι όλοι ντοπαρισμένοι και είναι να λυπάσαι το κουνούπι που θα τους τσιμπήσει, αφού θα τα τινάξει αμέσως.

Ζωοφιλικές οργανώσεις διαμαρτύρονται για την κακοποίηση των κουνουπιών που τσιμπάνε τους ντοπαρισμένους αθλητές και ζητούν να κρατηθούν οι αθλητές μακριά από τα κουνούπια, για να μην τα εξολοθρεύσουν.

Το πρόβλημα με τα πτώματα στα νερά του Ρίο συνεχίζει να υπάρχει, αφού οι καρχαρίες δεν τα τρώνε και οι διοργανωτές σκέφτονται να αμολήσουν τίποτα ανακόντα, αλλά υπάρχει κίνδυνος να παρεξηγηθούν οι χιλιάδες όρκες που είναι στην περιοχή.

Πάντως, είναι καλό που είναι τίγκα στα πτώματα και στη μόλυνση τα νερά του Ρίο, γιατί η κολύμβηση και η κωπηλασία είναι πολύ βαρετά αθλήματα, οπότε τώρα θα αποκτήσουν ενδιαφέρον, αφού οι αθλητές θα κουτουλάνε πάνω σε ανθρώπινα μέλη και θα έχει πολύ μεγάλη πλάκα.

Όλοι αυτοί που υποστηρίζουν, πως οι αθλητές μπορεί να μολυνθούν από τα μολυσμένα νερά (και πως δεν πρέπει να ανοίγουν το στόμα τους), δεν έχουν αντιληφθεί, πως οι αθλητές είναι τίγκα στα αναβολικά και μπορεί να μολύνουν όχι μόνο την θάλασσα του Ρίο αλλά όλον τον Ατλαντικό.

Βέβαια, είναι αλήθεια, πως οι αθλητές δεν πρέπει να ανοίγουν το στόμα τους, γιατί, όταν το ανοίγουν, όλο μαλακίες λένε.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο μπορεί να είναι οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες στην ιστορία, που η τελετή έναρξης θα είναι και τελετή λήξης, ώστε να τελειώνουμε επιτέλους με την απάτη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Μην τους χάσετε!
 


ΠΗΓΗ: pitsirikos.net