15 Απρ 2016

Παρα λίγο να πιαστούν στα χέρια Μανιάτης - Μουμουλίδης - Για όλα φταίει "ένα βλέμμα"- της Τζένης


Σήμερα παρά λίγο στην Βουλή να γευτούμε  και σκηνές απο τα Κοινοβούλια της Ουκρανίας ,της Γεωργίας και βάλε ο νου σου ποια άλλα!

Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, στο περιστύλιο, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Μανιάτης με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θέμη Μουμουλίδη.


 
 

Τα αίματα άναψαν εξαιτίας ενός   επεισοδίου που ειχε προηγηθεί ανάμεσα στην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Εύη Χριστοφιλοπούλου και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. 
Στην κόντρα τους παρενέβη ο Γιάννης Μανιάτης,υπερασπιζόμενος τη συνάδελφό του .

Φαίνεται πως το αγριεμένο βλέμμα του Γιάννη Μανιάτη προκάλεσε την "παρεξήγηση" του Θέμη Μουμουλίδη.(Μάλλον δεν τον έχουν ξανακοιτάξει έτσι εικάζω).

 Έτσι, όταν συνάντησε εκτός αίθουσας τον Γ. Μανιάτη του είπε σε έντονο ύφος: «εμένα μην με ξανακοιτάξεις με αυτό τον τρόπο» για να του απαντήσει ο πρώην υπουργός: "Τι λες ρε μεγάλε που θα σε ρωτήσω για να σε κοιτάξω κιόλας".(Και οι δυο ατάκες, ομολογώ, δείχνουν "γνήσια" αντανακλαστικά καυγά)

Σε έξαλλη κατάσταση ο κ. Μουμουλίδης, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες στους διαδρόμους της Βουλής, του απάντησε με οργισμένο ύφος: "Εμένα δεν θα με κοιτάς, γιατί με κοιτάς; Με γουστάρεις και με κοιτάς;".(Ώπα! Εδώ πέφτει "κιτρινισμός" περίεργος και άπαντες περιμένουμε ατάκα- δηλητήριο) Και ήλθε...
η απάντηση του κ. Μανιάτη στον κ. Μουμουλίδη ήταν: "Άντε ρε γαμ..ου". (Αντρίκια. Γιατί εδώ είναι περιστύλιο δεν είναι παίξε γέλασε!Αλλά ...κατάσταση φουρνέλο!)

Το επεισόδιο συνεχίστηκε με τους δύο βουλευτές να κοντεύουν να πιαστούν στα χέρια με λόγια που κοκκινίζει ο αυτόπτης μάρτυρας να τα μεταφέρει.

Αλλά μετά ...μου χάλασε η "σούπα"!

Ενώ  Θ. Μουμουλίδης συνέχιζε στο ίδιο ύφος , ο επίσης οργισμένος Γ. Μανιάτης φώναζε: «αυτό είναι το ήθος σου, αυτό είναι το ήθος της Αριστέρας, γι αυτό είστε καθεστώς». (Οχι! Άστοχο!Δεν λές μετά τα "γαλλικά" αυτό είναι το ήθος της Αριστεράς!Ξενέρωμα κύριε βουλευτά μου!Διότι θα πιάσει ο άλλος το ήθος της Κεντροαριστεράς ,κατόπιν το ήθος της Κεντροδεξιάς και θα αυγοκόψει το ακροατήριο και θα σας γυρίσει την πλάτη!)

*Ευτυχώς Το επεισόδιο έληξε με παρέμβαση των ψυχραιμότερων, στο καφενείο της Βουλής.