18 Οκτ 2015

Ιπτάμενη πόλη εθεάθη πάνω από την Κίνα. Παράλληλο σύμπαν ή καιρικό φαινόμενο;

Ένα ασυνήθιστο φαινόμενο παρακολούθησαν έκπληκτοι οι κάτοικοι της πόλης Φοσάν της Κίνας. Εμφανίστηκε πάνω από τα κεφάλια τους μια εικόνα που έμοιαζε τρομακτικά...

 με "ιπτάμενη πόλη". Μάλιστα, το περιστατικό μεταδόθηκε και από την κινεζική τηλεόραση, όπου οι μαρτυρίες ανέφεραν, πως είδαν το μυστήριο φαινόμενο σε δύο διαφορετικά σημεία. Αρχικά κατεγράφη στην πόλη Φοσάν, ενώ στη συνέχεια κάτοικοι της επαρχεία Τζιανχί ανέφεραν, πως είδαν το ίδιο ακριβώς θέαμα.



Οι ειδικοί αποδίδουν την εικόνα που θυμίζει σκοτείνη, ιπτάμενη πολιτεία με υψηλά κτίρια στο φαινόμενο Φάτα Μοργκάνα. Ουσιαστικά, πρόκειται για φυσικό αντικατοπτρισμό, το οποίο μπορεί να αντικατοπτρίζει μακρινά αντικείμενα, όπως πλοία που παραμορφωμένα προσιδιάζουν σε ψηλούς ουρανοξύστες.



Από την άλλη, βέβαια, οι πιστοί στα παράλληλα σύμπαντα, θεωρούν πως το συγκεκριμένο φαινόμενο είναι απόδειξη των πολλαπλών κόσμων που συνυπάρχουν. Μέσω ενός είδους πύλης είναι πιθανό, όπως λένε, να εμφανίζεται στιγμιαία μέρος ενός παράλληλου σύμπαντος, στη δική μας πραγματικότητα.

Πηγή: The Lad Bible
ΠΗΓΗ: news247.gr

Δείτε το βίντεο: