26 Απρ 2013

ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ : " Μόνο το μυστρί τους έλειπε!"



Η προκλητική παρουσία των κ. κ. Σαμαρά, Βενιζέλου και Τσούκαλη (!) στο νομό μας με σκοπό να εγκαινιάσουν για μια ακόμη φορά(!) ένα έργο που έχει εγκαινιαστεί με τυμπανοκρουσίες από τον κ. Σουφλιά (των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας, για να μην ξεχνιόμαστε) είναι  τρανή απόδειξη ότι η τρικομματική συγκυβέρνηση...


 χλευάζει την κοινωνία  των πολιτών χωρίς κανέναν ενδοιασμό.
Ένα έργο που θα έπρεπε να έχει τελειώσει εδώ και τρία χρόνια και το οποίο έχουμε χρυσοπληρώσει στα διόδια αλλά δυστυχώς και με βαρύ φόρο αίματος και το οποίο έχει βαλτώσει λόγω της ανικανότητας, της αδιαφορίας και της διαπλοκής των κυβερνώντων με τους συγκεκριμένους εθνικούς μας μεγαλοεργολάβους. 

Ένα έργο που για να ξεκινήσουν μετά από δύο χρόνια και πάλι οι εργασίες προικοδοτήσαμε τους εργολάβους με  εκατομμύρια ευρώ καθ’ υπέρβαση κάθε κοινής λογικής και που η εξέλιξή του είναι και πάλι μετέωρη. 
Ένα έργο τέλος, χωρίς εργαζομένους, γιατί όσοι δούλευαν στο συγκεκριμένο εργοτάξιο έχουν μείνει απλήρωτοι ή έχουν απολυθεί με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι που εμφανίζονταν στη σημερινή φιέστα να έχουν μεταφερθεί, σύμφωνα με καταγγελίες, από τα εργοτάξια του «ΜΟΡΕΑ» για να αποτελέσουν το ντεκόρ αυτής της κακόγουστης παράστασης! Μόνο το μυστρί τους έλειπε!