4 Απρ 2012

Διεκδικώντας φοροαπαλλαγή για την περιποίηση του μουστακιού


 Με αίτημα την φοροαπαλλαγή για την περιποίηση του μουστακιού τους, Αμερικανοί με μουστάκια βγήκαν στους δρόμους της Ουάσινγκτον. 
Όπως τονίζουν, απαιτούνται...
 

 περισσότερα έξοδα για την φροντίδα του μουστακιού τους.
    
Η εκδήλωση «Million Mustache March» οργανώθηκε από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Μουστακιού και μεταξύ των συνθημάτων των διαδηλωτών ήταν: «Καταλάβετε το Άνω Χείλος» (από το κίνημα Καταλάβετε τη Γουόλ Στριτ) και «Είναι τρίχες. Είναι εκεί. Συνηθίστε το».

Ο πρόεδρος του Ινστιτούτου δήλωσε, ότι στόχος της πορείας είναι να δείξει, ότι το να φέρει κάποιος μουστάκι βοηθά στην ανάπτυξη της οικονομίας.

«Οι μυστακοφόροι Αμερικανοί παρέχουν υπηρεσία σε αυτή τη χώρα, με το να βελτιώνουν την καλή εμφάνιση κατά 38%. Αυτή η υπηρεσία έρχεται με ένα κόστος για αυτά που θα πρέπει να κάνουμε για να διατηρήσουμε τον σεξουαλικά δυναμικό τρόπο ζωή μας: πράγματα όπως αποτριχωτική μηχανή για γένια και μουστάκι, κερί για το μουστάκι, συσκευές εκπαίδευσης καράτε, δυναμίτης, μαγιονέζα, αυτά είναι βασικά πράγματα, στα οποία πρέπει να επενδύουμε και οδηγούν σε τόνωση της οικονομίας των ΗΠΑ», τόνισε ο Άαρον Περλού στο πρακτορείο Reuters.

Αν και οι διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν την Πρωταπριλιά, οι μυστακοφόροι αρνούνται ότι τα αιτήματά τους έχουν σχέση με την ημέρα.


ΠΗΓΗ: tvxs.gr