5 Ιαν 2012

Κατασχέσεις παράνομων προιόντων απο την δημοτική Αστυνομία Κορίνθου


 Μια κίνηση που θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει,είναι αλήθεια,  εδώ και καιρό.Από τα ρεπορτάζ, θυμόμαστε, πως ο δήμαρχος Ναυπλίου Παναγιώτης Αναγνωσταράς ήταν απο τους πρώτους που το εφήρμοσε πριν απο ένα χρόνο,ίσως και περισσότερο,θέτοντας το ως πρώτη προτεραιότητα του...
Κάλλιο αργά παρά ποτέ ! Έτσι λοιπόν και στο δήμο Κορινθίων  στα πλαίσια της προστασίας του υγιούς εμπορίου και της τοπικής κοινωνίας από προϊόντα που δεν πληρούν στοιχειώδεις προδιαγραφές, η Δημοτική Αστυνομία προβαίνει σε συνεχείς και εντατικούς ελέγχους σε ολόκληρη την πόλη της Κορίνθου με στόχο ν’  αποτρέψει  την εξαπάτηση των καταναλωτών – δημοτών μας και την διαφύλαξη των νόμιμων συμφερόντων του εμπορικού κόσμου.
 Κατά τους ελέγχους αυτούς, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της δημοτικής αρχής, κατασχέθηκε ικανή ποσότητα παράνομων, κλεψίτυπων (μαϊμού) προϊόντων, η οποία θα παραδοθεί στις αρμόδιες Κρατικές Αρχές για να καταστραφεί.
 Οι συνεχείς και εντατικοί αυτοί έλεγχοι θα συνεχιστούν, ώστε να επιτευχθεί η πάταξη του παραεμπορίου και η πλήρης προστασία των καταναλωτών – δημοτών μας, καθώς και ο εμπορικός κόσμος.