20 Δεκ 2011

ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Τουρνουά Δημοτικών Σχολείων

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 2ο Τουρνουά ...
των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων.
Οι πρωταθλήτριες ομάδες έλαβαν τα κύπελλα τους και ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά. Τα αποτελέσματα και οι πρωταθλήτριες ομάδες ανά τάξη και ανά φύλο είναι οι εξής:
Για μια ακόμη φορά θα ευχαριστήσουμε τον Δήμο μας για την παραχώρηση των γηπέδων.
Θα ευχαριστήσουμε τις Διευθύντριες και τους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων που μας εμπιστεύτηκαν και χάρισαν στα παιδιά την ευκαιρία να μάθουν απο κοντά το άθλημα της Χειροσφαίρισης.
Θα ευχαριστήσουμε την συμπαράσταση των συναδέλφων Γυμναστών και Γυμναστριών του Κου Καρρά των Δημοτικών Σχολείων : Περαχώρας, 1ου Δημοτικού, 3ου Δημοτικού, Ισθμίων, 1ου Δημοτικού Αγίων Θεοδώρων, του Ιδιωτικού Δημοτικού Εκπαιδευτηρίου Το Αριστοτέλειο και του Ιδιωτικού Δημοτικού Εκπαιδευτηρίου Ατσόγλου.
Θα ευχαριστήσουμε το Σύλλογο Γονέων του 2ου Δημοτικού για την συμμετοχή των παιδιών τους και ελπίζουμε την επόμενη χρονιά να είναι ξανά μαζί μας.
Θα ευχαριστήσουμε το τοπικό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού των Αγίων Θεοδώρων που με την συμμετοχή του και με τις υπηρεσίες του μας βοήθησε όπου χρειάστηκε. Μακάρι να ήταν και άλλοι σύλλογοι ενεργοί και δραστήριοι όπως το τμήμα του Ερυθρού Σταυρού των Αγίων Θεοδώρων και ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Κο Καβαλάρη Σταύρο.
Θα ευχαριστήσουμε τους γονείς που έφεραν τα παιδιά τους το Σάββατο στο γήπεδο για να ολοκληρωθεί το Τουρνουά.
Θα ευχαριστήσω τον επίκουρο καθηγητή ΤΕΦΑΑ Κο Καρρά Δ. που με τους φοιτητές του τμήματος τους μας στήριξαν και μας βοήθησαν σημαντικά στην προσπάθεια μας.
Και τέλος θα ευχαριστήσουμε τα ΠΑΙΔΙΑ που με την διάθεση τους μας χάρισαν το χαμόγελό τους.