11 Νοε 2011

Στο στόχαστρο «γαλάζιων βουλευτών» Πάγκαλος και Παπακωνσταντίνου- Εσωκομματική γκρίνια στη ΝΔ!


Πριν καλά- καλά τελειώσει η ορκωμοσία και στεγνώσει ο αγιασμός από τα μέτωπα των νέων υπουργών της κυβέρνησης Παπαδήμου, υψηλά κομματικά στελέχη αλλά και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας άρχισαν να διατυπώνουν τις ενστάσεις...
τους για την παραμονή συγκεκριμένων υπουργών του ΠΑΣΟΚ στην νέα κυβέρνηση.


Η παρουσία των κ.κ Παπακωνσταντίνου, Πάγκαλου, Παπαϊωάννου και Πεταλωτή είναι η βασική-σε πρώτη φάση- αιτία των αντιδράσεων. Μάλιστα στο καφενείο της Βουλής έγινε έντονη συζήτηση μεταξύ «γαλάζιων βουλευτών» για την παρουσία των εν λόγω προσώπων και όπως επεσήμαναν αρκετοί από τους παρισταμένους «δεν είναι δυνατόν να μην βάλουμε βέτο στην συμμετοχή των υβριστών της παράταξης, αυτό είναι μεγάλο λάθος… Θα το πληρώσουμε».

Η πρώτη αυτή αντίδραση ως φαίνεται θα έχει συνέχεια με απρόβλεπτες συνέπειες για την συνοχή της αφού έχει ήδη αρχίσει να εξελίσσεται και να δημοσιοποιείται εσωκομματική γκρίνια. Μάλιστα πολλοί δεν κρύβουν την αγωνία τους σχετικά με το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας τονίζοντας ότι εάν η κυβέρνηση αυτή τα πάει καλά και πειστεί η κοινή γνώμη, τότε θα είναι δύσκολη έως αδύνατη η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας!


newpost