29 Αυγ 2011

Άλλο ο διορισμός κι άλλο ο μισθός!!!


Πολύς ο λόγος σήμερα για τον διορισμό της κόρης του κυρίου Τατούλη στο γραφείο τύπου της Περιφέρεια Πελοποννήσου.Είδηση που βγήκε απο την εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την ανήρτησαν μετά σχολίων διαφόρων πολλά Αθηναικά blogs
Εμείς,που έχουμε κατά καιρούς...

EUROKINISSI / ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣασκήσει αυστηρή κριτική προς τον Περιφερειάρχη και θα συνεχίσουμε  (βλέπε στήλη Αυτοδιοίκηση -Παραπολιτικά -Επισημανσεις) κι έχουμε εκφράσει την αντίθεση μας σε πολλές στιγμές κατά την διάρκεια της θητείας του  για τη "νέα ιδιότυπη επικοινωνία" που προσπαθεί να επιβάλει,δηλώνουμε καταρχήν έκπληκτοι με τον "ντόρο" που ακολουθεί την είδηση τούτη!
Ποιος δεν γνωρίζε τάχα πως η κ. Εύη Τατούλη είναι δημοσιογράφος και διορισμένη με τις ειδικές διατάξεις στο γραφείο του πατέρα της Πέτρου Τατούλη περιφερειάρχη Πελοποννήσου; Όλοι το γνώριζαν!
Όπως γνωρίζουν τον ακριβή στενό κύκλο των συμβούλων του Περιφερειάρχη..
Το  πρώτο σκέλος λοιπόν της είδησης "κούφιο"!
Και κατά την άποψή μας ,δικαίωμα του να προσλάβει την κόρη του ο Περιφερειάρχης,αφού έχει την εμπειρία και τις γνώσεις ..
Είναι λαικισμός κάκιστης ποιότητας να ασκούμε κριτική στα πολιτικά πρόσωπα που επιλέγουν σε κρίσιμες θέσεις -θέσεις εμπιστοσύνης - κάποια συγγενικά τους πρόσωπα.
Είναι λαικισμός κάκιστης ποιότητας διότι οι ίδιοι που κατηγορούν αυτήν την ώρα δεν θα αποδεχόντουσαν ούτε τα "ξένα" πρόσωπα στο στενό πυρήνα του Περιφερειάρχη!
Το ζήτημα είναι όμως άλλο!
Εκείνο που έχει ενδεχομένως σημασία είναι ο μισθός που λαμβάνουν αυτά τα πρόσωπα ! 
Εν προκειμένω αυτό που ανανγράφεται στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ είναι ένας ιδιαίτερα παχυλός μισθός σε περιόδους οικονομικής στενότητας!
Γνωρίζοντας εκ των προτέρων τις συνθήκες ,τις ώρες δουλειάς και τις απαιτήσεις που έχει αυτή η θέση ,καθώς επίσης και την έλλειψη μονιμότητας της ,μπορώ να αντιληφθώ πως θα επρόκειτο για έναν μισθό καλό!
Αυτό που αναγράφεται όμως στο Διαυγεια είναι πράγματι πολύ μεγάλο!!!
Η πλευρά Τατούλη φαίνεται να ισχυριζεται πως η κυρία Εύη Τατούλη παίρνει μισθό 1.100 ευρώ μηνιαίως !
Κάποιος όμως θα πρέπει να μας το πει και επισήμως!Ας παύσει στα  σημαντικά ζητήματα να δρά  η μέθοδος της διαρροής!
Υπάρχει λογιστήριο στην Περιφέρεια ,υπάρχει διευθυντής ας βγει μια ανακοίνωση !Εαν έχει γίνει κάποιο λάθος!