18 Μαΐ 2011

Έγκλημα στο Ξυλόκαστρο - Βρήκαν νεκρό και δεμένο σπίτι του 85χρονο


Νεκρός μέσα στο σπίτι του βρέθηκε από συγγενείς που τον αναζητούσαν  ο 85χρονος Γ. Δημητρόπουλος στο Ξυλόκαστρο. Αστυνομικοί σήμερα το πρωί άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού και είδαν τον ηλικιωμένο να είναι νεκρός στο κρεβάτι του.  Από τα στοιχεία που προκύπτουν άγνωστοι είχαν.. 
μπει στο σπίτι του προφανώς για να τον ληστέψουν και του έδεσαν στο κρεβάτι του,τα χέρια του με πουκάμισα και είχαν φράξει το στόμα του με κάλτσα.
Ο θάνατος του διαπιστώθηκε από γιατρό που κλήθηκε να εξετάσει τον άντρα. Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για καρδιακή ανακοπή αλλά αυτό είναι κάτι το οποίο  διευκρινιστηκε στη συνέχεια μετά από τα αποτελέσματα της νεκροψίας. Σύμφωνα με την εκτίμηση του Ιατροδικαστή από την ιατροδικαστική υπηρεσία Ναυπλίου ο θάνατος του επήλθε από ασφυξία . Τέλος η αστυνομία που κλήθηκε βρίσκεται στο σημείο και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα,  με πιθανώτερη την εγκληματική ενέργεια , ενώ δεν είναι σε θέση να γνωρίζει  τι πήραν οι δράστες από το σπίτι.  Ο θάνατος του 85χρονου έχει σοκάρει την περιοχή! Γίνονται έρευνες από την Αστυνομία σε όλο το νομό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

πηγη: Δυτικοί Κορινθιακοί Ορίζοντες