1 Απρ 2011

Επίσκεψη του Γ.Δέδε στην Landis & Gyr


Ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Γεώργιος Δέδες ,την Παρασκευή 1/4/2011 επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις LANDIS & GYR μετά από πρόσκληση της διοίκησης της εταιρείας. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ξεναγήθηκε στο σύνολο των τμημάτων της εταιρείας και ενημερώθηκε... για τις δυνατότητες που αυτή έχει, καλύπτοντας με τα προϊόντα ποιότητας που διαθέτει τις απαιτήσεις της ελληνικής αλλά κυρίως της ευρύτερης αγοράς.
Μετά την ενημέρωση που είχε ο κ. Δέδες από τους κ. Δ. Αβράμπο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας και τον κ .Δ. Μποτσίνη Τεχνικό Διευθυντή o κ. Δέδες επεσήμανε σε δηλώσεις του: «Επισκεφθήκαμε σήμερα την εταιρεία LANDIS και είχαμε συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Αβράμπο και το Τεχνικό Διευθυντή της εταιρείας κ. Δ. Μποτσίνη, οι οποίοι μας ξενάγησαν στις γραμμές παραγωγής της εταιρείας. Η ξενάγηση αυτή για μένα ήταν πολλαπλώς ενδιαφέρουσα, γιατί αφενός η εταιρεία αυτή βρίσκεται στην Κορινθία εδώ και σαράντα χρόνια αφετέρου είναι μία μονάδα στον τομέα της υψηλής εξειδίκευσης και στην κατεύθυνση της πράσινης οικονομίας. Όπως γνωρίζετε μέσα στα πλαίσια της διεθνούς συγκυρίας και της οικονομικής κρίσης , εκδηλώνουμε αμέριστα το ενδιαφέρον μας ως Περιφέρεια. Έχει ιδιαίτερη σημασία για μας η μετεξέλιξη της εταιρείας και η διατήρηση αλλά και η αύξηση των θέσεων εργασίας. Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον την εξέλιξη της εταιρείας στα τωρινά και μελλοντικά σχέδια της, μέσα στα πλαίσια που μας δίνει το θεσμικό πλαίσιο αλλά και το γεγονός ότι από την 1/7/2011 η αιρετή Περιφέρεια Πελοποννήσου αναλαμβάνει τη διαχείριση των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων αλλά και του νέου Αναπτυξιακού νόμου.»
Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο κ. Δ. Μποτσίνης ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Από την πλευρά της Διοίκησης της Εταιρείας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Δέδε για το ενδιαφέρον του . Τον ενημερώσαμε  λεπτομερώς για τα θέματα που απασχολούν την εταιρεία και για την παρούσα κατάσταση αλλά και για τα μελλοντικά της σχέδια. Το ενδιαφέρον του κ. Δέδε είναι πολύ σημαντικό για εμάς και κρίνεται στην πράξη, γιατί στις δύσκολες μέρες που διανύουμε, οι εταιρείες σαν τη δικιά μας που δεν δημιουργούν μόνο θέσεις εργασίας, αλλά αυτές οι θέσεις εργασίας είναι και σε ένα τομέα υψηλής τεχνογνωσίας και ειδικά μέσα στην καρδιά της πράσινης ανάπτυξης, είναι εταιρείες που τις έχει ανάγκη η χώρα και πρέπει με όλες μας τις δυνάμεις να τις στηρίξουμε και να τις κρατήσουμε στον τόπο τους.»

Δείτε το video