17 Μαρ 2011

Συνάντηση της "Αγωνιστικής συνεργασίας" με τον Γ. Δέδε


Την Τετάρτη 16/3/2011 έγινε συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη του νομού μας κ. Δέδε με αντιπροσωπεία της Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου, που αποτελούταν από τον κ. Χανιά, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη στις τελευταίες εκλογές και τους κ. Ψιλογιαννόπουλο και Σούκουλη υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους. 
    Η αντιπροσωπεία της Αγωνιστικής Συνεργασίας ..
έθεσε στον κ. Δέδε τα παρακάτω θέματα:
1. Τη συγκεντρωτική λειτουργία του περιφερειακού συμβουλίου και του περιφερειάρχη, του κ. Τατούλη.
2.   Τις συγχωνεύσεις των σχολείων του νομού μας που έγιναν κατά τρόπο πρόχειρο και σε αντίθεση με τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών.
3. Τη διάβρωση των ακτών του Κορινθιακού, φαινόμενο έντονο και απειλητικό για τις παραλιακές περιοχές του νομού μας.
4. Την λειτουργία της μονάδας χημικών στο Σουσάκι που βρίσκει αντίθετους τόσο τους κατοίκους της περιοχής όσο και την κορινθιακή κοινωνία.
5. Το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων.
6. Την αυξανόμενη ανεργία που πλήττει το νομό και την ανάγκη δημιουργίας δικτύων υποστήριξης και αλληλεγγύης.

    Η  αντιπροσωπεία της Αγωνιστικής Συνεργασίας κάλεσε τον κ. Δέδε να προτάξει και αυτός με το θεσμικό του ρόλο τα θέματα αυτά γιατί είναι θέματα που χρήζουν άμεσων ενεργειών και αντιμετώπισης.

Η  Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου, και ειδικότερα το τμήμα της Κορινθίας, θα επανέλθει τόσο στα θέματα αυτά όσο και στα άλλα ζητήματα που απασχολούν το νομό μας, και θα συνεχίσει να τα αναδεικνύει τόσο στο περιφερειακό συμβούλιο, όσο και με παρεμβάσεις της στην τοπική κοινωνία. Καλεί επίσης τόσο τον αντιπεριφερειάρχη, όσο και τις υπόλοιπους περιφερειακές παρατάξεις σε δημόσια σύσκεψη, προκειμένου να αναδειχθούν και να αντιμετωπιστούν τα θέματα που απασχολούν το νομό μας.