31 Ιαν 2011

Η τριήρης, η ζεύξη, οι σπόντες και τα "χωρατά" ... στο ΔΣ Κορινθίων


Πολλά χαμόγελα,αρκετές σπόντες εως και "χοντράδες" ..και γέλια, πολλά γέλια  στο ακροατήριο!
Η συνεδρίαση του ΔΣ Κορινθίων μόλις έχει ξεκινήσει..
Ακροατήριο πολυπληθές που παρακολουθούσε την συζήτηση των αιρετών συμβούλων σχετικά...
με τα 3 έργα που έχουν δημοπρατηθεί και αφορούν το πρόγραμμα αστικών αναπλάσεων που ξεκινά..

"Αυτή η πόλη δεν γεννήθηκε επί δημαρχίας σας κ. Πνευματικέ",αναφώνησε ο Κώστας Γιώτης που θεωρεί πως θα έπρεπε οι μελέτες για τα έργα αυτά να δοθούν σε γραφεία μέσω διαγωνισμών ..
"Αναθεωρείστε τις αλλαζονικές σας απόψεις " προσέθεσε!

Γέλια στο ακροατήριο!Το θέμα άρχισε κι είχε ενδιαφέρον! 

"Οφείλετε να έρχεστε στις υπηρεσίες να ενημερώνεστε ..Να πηγαίνετε και στην Περιφέρεια ..Η δράση αυτή προετοιμάζεται απο την άνοιξη .Η προκήρυξη έγινε την προηγούμενη Δευτέρα. Κανένας δήμος σε επίπεδο Πελοποννήσου δεν έχει δημοπρατήσει.Μόνο ο δήμος Κορινθίων!" αντέκρουσε ο Πνευματικός.
"Πείτε μας τι προτείνετε κύριε Γιώτη ,για την ανάπλαση στον Ξηριά προς την παραλία Καλάμια!Εμείς προτείναμε να γίνει μια γέφυρα σαν αρχαία τριήρης" συνέχισε ο δήμαρχος.

"Κομπορημονείτε ανοήτως!Δεν είμαι αρχιτέκτονας,ούτε κι εσείς ! Δεν γνωρίζω τι θα μπορούσε να γίνει στην ζεύξη Κολλιάτσου- Καλαμιών,όπως σας αρέσει να λέτε.Αντί για τριήρη θα πρότεινα τον Τιτανικό!"απάντησε ο Γιώτης .

Γέλια στο ακροατήριο ,γέλια και ο Πνευματικός!Παίρνει θάρρος ο Γιώτης και συνεχίζει..

"Φτιάξατε ένα καράβι στην πλατεία στον Άη- Γιώργη.Σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι! Εαν είχατε κάνει διαγωνισμό θα είχατε μαζί σας την πλειοψηφία των πολιτών!Αλλάξτε!Δεν είστε κακό παιδί! Καλό παιδί είστε!"

Το ακροατήριο πλέον ξεκαρδίζεται!Το περίεργο δεν είναι αυτό! Το παράδοξο είναι πως χαμογελά και ο Δήμαρχος απαντώντας:" Μια πρόταση σας ζήτησα να μας πείτε κι εσείς θυμηθήκατε τον Τιτανικό!"
Φανταστείτε πως το συγκεκριμένο θέμα πέρασε ομόφωνα!