19 Δεκ 2010

Ορκίστηκε ο Κώστας Λογοθέτης



Με δόξα και τιμή ορκίζονται, αυτές τις ημέρες, οι νέα δήμαρχοι!
Χθες πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του Κώστα Λογοθέτη ,δημάρχου Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων! Έτσι το ήθελε ο όρκος και η τυπικότητα!Η Περαχώρα κάπου έκλαιγε στους διαδρόμους  του Αλεξάνδρειου Συνεδριακού Κέντρου ...
που τέτοιες ώρες ,αντιλαμβάνεται τον ρόλο του και δικαιολογεί την τεράστια μοναξιά του!
Ορκίστηκε ο νέος δήμαρχος ,στο ευαγγέλιο ..Παρόντες άπαντες!Κι εκείνοι που είχε εντάξει στους λόγους του ο νέος δήμαρχος κι αυτοί που είχε αποκηρύξει  ,αλλά και οι άλλοι που τους έχει θέσει "κόκκινες γραμμές"!
Παρόντες και σκυθρωποί οι εν ενεργεία "πρώην" ,μελαγχολικοί οι πρώην που σκέφτονται να εγκαταλείψουν...Με χαμόγελο οι τέως ,που έχουν γευθεί τέτοιες πίκρες ,αλλά που στάθηκαν τυχεροί, γιατί η μνήμη δεν τους θόλωσε την προσφορά στον τόπο..
Αμήχανη η νέα πλειοψηφία,που αντιλαμβάνεται τι την περιμένει ..Απελπισμένη η αντιπολίτευση ,που νομίζει πως έδωσε τόσα που εκ του αποτελέσματος δεν είχαν αντίκρισμα. Εικόνες συνήθεις τέτοιες ώρες!Αυτές ,όμως, έχουν λιγότερη σημασία τούτη την ώρα!
Καλή επιτυχία στο νέο δήμαρχο και στο νεο ΔΣ ...Ευχόμαστε να σταθούν όλοι στο ύψος των δύσκολων περιστάσεων που βρίσκεται ο τόπος !