8 Δεκ 2010

Λογής λογής "αντιδήμαρχοι "περιφέρονται στα γραφεία για ενημέρωση εν αγνοία των δημάρχων τους



Η ενημέρωση των νέων δημάρχων συνεχίζεται..
Τα σεμινάρια σε προϊσταμένους έχουν ηδη ξεκινήσει..Το θέμα της διοίκησης απασχολεί..Πού θα καθίσουν οι υπάλληλοι του Καλλικράτη και πού θα στεγαστούν; Ερώτημα βασανιστικό ,που έχει λάβει την μορφή γρίφου.Χαμογελαστοί πάνε όλοι στις δουλειές τους ,να μάθουν τα νέα τους καθήκοντα ,μουτζούφληδες γυρίζουν!Εκτός απο εκείνους τους αιρετούς , που ακόμα δεν κατάλαβαν ..

Γιατί βεβαίως υπάρχου κι αυτοί .Εικοσιτρείς ημέρες πριν την ανάληψη των καθηκόντων τους και δεν έχουν πάρει μυρωδιά! Θα το ζήσουν όμως το θέμα , σε όλο του το μεγαλείο..Τα προβλήματα βρίσκονται εκεί. Και περιμένουν!

Έχω την αίσθηση πως οι νεοεισερχόμενοι ,μεγαλύτερο πονοκέφαλο έχουν για  εκείνους τους συμβούλους τους, που ήδη έχουν πάρει τους τίτλους απο μόνοι τους ,έχουν αυτοαναγγελθεί αντιδήμαρχοι του "τάδε χαρτοφυλακίου" και μάλιστα ζητούν ενημέρωση απο τον πρώην δήμαρχο ,εν αγνοία του νεοεκλεγέντα!

Και να πεις ,αναγνώστη μου ,πως γνωρίζουν και κάτι τις απο αυτοδιοίκηση, είναι πιο έμπειροι απο το δήμαρχο,να πω εντάξει  ..Όχι!Δεν έχουν ιδέα! 'Εχω την αίσθηση , πως είναι η άγνοια κινδύνου, που ακόμα επικρατεί στο κρανίο τους! Συνέλθετε!