2 Δεκ 2010

Η κρίση αγγιξε τους πάγκους της λαικής αγοράς!




Η οικονομική κρίση έχει κτυπήσει για τα καλά την πόρτα μας ..
Ραγδαία η πτώση της αγοραστικής κίνησης και στην λαική αγορά..Μια βόλτα στην πάλαι ποτέ πολύβουη και πολυσύχναστη λαική του Συνοικισμού της Κορίνθου ,θα πείσει και τον πιο καχύποπτο. Οι έμποροι και οι παραγωγοί στωικά περιμένουν..Ο κόσμος δεν έχει κι αρκείται στα απολύτως απαραίτητα .
Κάνει παζάρια για την τιμή ,γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως καλύτερες τιμές δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν. Οι παραγωγοί αντιλαμβάνονται πως η κατάσταση θα χειροτερέψει ημέρα με την ημέρα και κάνουν το σταυρό τους να αντέξουν στα χειρότερα..
Όπως αντιλαμβάνεστε ,η ίδια κατάσταση επικρατεί και στους πάγκους των ρούχων ..Πάνε οι εποχές που γινόταν " σκοτωμός" για την καλύτερη μπλούζα και το παντελόνι σε άκρως συμφέρουσα τιμή..Η τιμή δεν άλλαξε ,εξακολουθεί και είναι συμφέρουσα, είναι ο μισθός είναι που ψαλιδίστηκε ,η σύνταξη που περικόπηκε ,ο γιος που έμεινε άνεργος και δεν μπορεί να στηρίξει τους ηλικιωμένους γονείς..Μια αλυσίδα ,που φθάνει στους πάγκους ,που πλέον στήνονται πρωι πρωί και "μαζεύονται " στις 12.30!