26 Δεκ 2010

Τρείς γιατροί του Νοσοκομείου καταγγέλουν ..




Σε μια ανακοίνωση με την μορφή καταγγελίας προέβησαν οι  τρεις γιατροί του νοσοκομείου Κορίνθου, ο Διευθυντής Παθολογικού Τομέα κ. Κ. Μπάρλας, ο Διευθυντής Χειρουργικού Τομέα Δ. Στοκίδης και ο εκπρόσωπος των γιατρών στο Δ.Σ. του νοσοκομείου Μ. Μπάντερ,επιθυμώντας να εκφράσουν την  διαμαρτυρία τους..
για τη συμπεριφορά και αξιολόγηση που επεφύλαξαν όπως λένε, οι διοικούντες του νοσοκομείου στον Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής κ. Χ. Παρθενίου.
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή τους, την οποία και υπογράφουν, οι γιατροί αναφέρουν τα εξής:
«Με την παρούσα, οι υπογράφοντες, εκφράζουμε τη διαμαρτυρία μας για τη συμπεριφορά – αξιολόγηση που επεφύλαξαν οι διοικούντες το Γ.  Νοσοκομείο Κορίνθου στο Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής, κ. Χρίστο Παρθενίου μετά από τόσα χρόνια σημαντικότατης προσφοράς. Εφ όσον δεν αποκατασταθεί στην πράξη και στο δυνατό συντομότερο διάστημα, ο σεβασμός στους κανόνες της διαφάνειας, της αξιοκρατίας και της νομιμότητας, δεν θα συνεχίσουμε, παραιτούμενοι από τις θεσμικές μας θέσεις, να είμαστε συμμέτοχοι- συνένοχοι στα διοικητικά τεκταινόμενα του Νοσοκομείου».
ΜΠΑΡΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ  Διευθυντής Παθολογικού Τομέα
ΣΤΟΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  Διευθυντής Χειρουργικού Τομέα
ΜΠΑΝΤΕΡ ΜΑΖΕΜ  Εκπρόσωπος των γιατρών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Ν. Κορίνθου.