4 Νοε 2010

Απο την Καλαμάτα η σκληρη απαντηση του Πέτρου Τατούλη στο Δημήτρη Δρακο:" Τέλος σε όλους που επιβιωσαν πουλώντας αυθεντία"

 Απο την Καλαματα την έδρα του Νομάρχη Μεσσηνιας και βασικού του αντιπάλου  ,επελεξε ο Πέτρος Τατούλης για να δώσει την σκληρή του απαντηση ,πριν την λάξη του προεκλογικου του αγώνα

« Η Νέα Πελοπόννησος είναι η δική σας απάντηση σε όλους εκείνους τους μικρούς νομάρχες, τους μικρούς Δράκους, που νομίζουν ότι ποδηγετούν τους πολίτες με τα κακόγουστά τους συνθήματα. Σε όλους εκείνους που αρκούνται να δηλώνουν με υπερηφάνια αυτοδιοικητικοί, που ξέρουν μόνο να δανείζονται έργα άλλων φορέων και να μιλούν....με στοιχεία ψεύτικα, προκειμένου να κρύψουν τη δική τους γύμνια κι ανικανότητα. Σε όλους εκείνους που νόμισαν ότι περιφερειακό πρόγραμμα μπορεί να προκύψει από την ασύνεκτη παιδική κοπτορραπτική παλιών και χιλιοειπωμένων νομαρχιακών προγραμμάτων. Σε όλους εκείνους που νομίζουν ότι η Νέα Περιφέρεια θα ήταν ένα εύκολο βήμα για να ικανοποιήσουν κι άλλες υπέρμετρες προσωπικές τους φιλοδοξίες. Σε όλους εκείνους που υποτίμησαν τους πολίτες νομίζοντας ότι δεν υπάρχουν δυνάμεις για να προχωρήσουμε αυτόνομα στο μέλλον. Σε όλους εκείνους που συνήθισαν να είναι επαίτες μπροστά από τις πόρτες υπουργείων, και τώρα πια που τα λεφτά τελειώσανε, ξέρουνε μόνο να γκρινιάζουν και να αναπολούν περασμένα μεγαλεία σπατάλης ζωής. Σε όλους εκείνους που αναπνέουν με ξένο αέρα. Σε όλους εκείνους που επιβίωσαν πουλώντας αυθεντία. Σήμερα, στο βήμα βρίσκεστε εσείς. Σήμερα εσείς φέρατε το τέλος της αυθεντίας».