15 Σεπ 2010

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΠΟΥΡΑ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ

Συνεχίζει τις επαφές του και τον διάλογο  με τους πολίτες του διευρυμένου δήμου Βέλου Βόχας και τις επισκέψεις του στα τοπικά διαμερίσματα της περιοχής, ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Μπούρας .
Ο κύριος Μπούρας το περασμένο τριήμερο βρέθηκε στις περιοχές που επλήγησαν από την πρόσφατη νεροποντή και δημιούργησαν τεράστια προβλήματα σε καλλιέργειες ,οδοποιία και οικίες .
Πολλά προβλήματα δημιουργήθηκαν στην Βόχα και κυρίως στην επιβαρημένη περιοχή από τα έργα της ΕΡΓΟΣΕ όπου σημειώθηκαν εκτεταμένες ζημιές από την νεροποντή σε σπίτια και κτήματα, επιβεβαιώνοντας τις ανησυχίες των κατοίκων εδώ και τρία χρόνια οι οποίοι μιλούν  για έλλειψη αποτελεσματικότητας της δημοτικής αρχής, ώστε η ΕΡΓΟΣΕ να αποκαταστήσει τις κακοτεχνίες του έργου .
Ο κύριος Μπούρας ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της ΕΑΣ Βόχας κ. Γιάννη Παπαλέκκα για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στις καλλιέργειες και τις επιπτώσεις στην παραγωγή .Αλλά και στην περιοχή του Βέλου και συγκεκριμένα στην Στιμάγκα , που υπήρξαν διαμαρτυρίες για την αγροτική οδοποιία, η οποία κατέστη επικίνδυνη κατά την εξέλιξη του καιρικού φαινομένου και εμπόδιο πρόσβασης των αγροτών στην παραγωγή τους ,ο υποψήφιος δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με φορείς της περιοχής.
Στην Ευαγγελίστρια ,επίσης πληγείσα περιοχή, την Δευτέρα το βράδυ ,είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να μοιραστεί τις αγωνίες των κατοίκων της περιοχής ,ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα ευρύτατο πεδίο διαλόγου για τα ζητούμενα του νέου δήμου και το μέλλον του.