15 Σεπ 2010

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ

 Έτσι τα βλέπω..

Πολύς ο λόγος για την οικονομική κρίση που όλοι βιώνουμε ,τα στενά πλαίσια που ήδη έχει μπει η ζωή μας ,την ανασφάλεια που αρχίζει και μας ζώνει όλους και τον καθένα μας ξεχωριστά ,αλλά δυστυχώς δεν έχουμε συνειδητοποιήσει πως  αυτή την δύσκολη ώρα για να τα βγάλουμε πέρα ,πρέπει να τηρήσουμε μια στάση αλληλεγγύης ο ένας για τον άλλον.. Και πολύ σωστά μου λεέι φίλος αναγνώστης σήμερα ,για εκείνους τους αρδιόθωτους επιχειρηματίες ιδιοκτήτες καφέ που εξακολουθούν και έχουν υψηλότατες τιμές στα μαγαζιά τους.
Εως και 3,80 ευρώ ο καφές  προσφέρεται στις καφετέρειες (και τι καφές σε ορισμένες περιπτώσεις! )
Γυρίστε την πλάτη λοιπόν σε εκείνους που επιμένουν να προκαλούν ,χωρίς να αντιλαμβάνονται τι έχει συμβεί στην κοινωνία μας ,αλλά και χωρίς να παρέχουν τα αυτονόητα..Πήξαμε στους ευκαιριακούς και καιροσκόπους ,στα πρόχειρα κι αεριτζίδικα. Εμείς φταίμε που δεν συμμορφώσαμε κανέναν ,απέχοντας απο αυτήν την συνειδητή κοροιδία του ίδιου μας του εαυτού!

Εκδηλώστε την αποδοκιμασία σας απ ό,τι εξόφθαλμα ακριβό κι επιτέλους απομακρυνθείτε απο κάθε προσπάθεια κερδοσκοπίας ,που στόχο έχει βεβαίως εσάς!
Επιβραβεύστε εκείνους που ήδη χαμήλωσαν τις τιμές τους ,χωρίς να χαμηλώνουν και την ποιότητα παροχής των υπηρεσιών τους.Έτσι μπορούμε όλοι να μοιραστούμε την φτώχεια μας και να αλλάξουμε ουσιαστικά την ζωή μαςς!
Μόλις λοιπόν δουν να αδειάζουν τα μαγιαζιά τους  ,δείτε πώς θα μαζευτούν και θα ρίξουν τις τιμές.