18 Σεπ 2010

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ- ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Η Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου , με αφορμή τον εορτασμό των Ευρωπαϊκών  Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς , διοργανώνει Ομαδική Έκθεση Καλλιτεχνών της Κορινθίας, με θέμα: « Πολιτισμός- Ειρήνη – Ανθρωπισμός» , η οποία θα φιλοξενηθεί στους χώρους της Πινακοθήκης από τις 25 Σεπτεμβρίου έως και τις 16 Οκτωβρίου 2010.


Στην έκθεση θα συμμετέχουν περί των 50 καλλιτεχνών με έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, φωτογραφίας, κοσμήματος  καθώς και με εικαστικές δημιουργίες.

Σε παράλληλη έκθεση η εικαστικός Σεβαστή Μπολάνου θα παρουσιάσει τις δημιουργίες της με θέμα την Ελιά. Τίτλος: «Ελαία η Καλλίστη».

Η Σεβαστή Μπολάνου στέκεται με δέος και σεβασμό μπροστά στο θαύμα της φύσης που ονομάζεται Ελιά. «Δέντρο συνώνυμο της ελληνικής γης, σηματοδοτεί και στηρίζει τις ελπίδες των παιδιών μας, αποτυπώνει τη δύναμή  μας, αλλά και «φέρει τις ρυτίδες των γονιών μας». Δέντρο ιδέα – δέντρο Φως, σύμβολο Νίκης και Πολιτισμού, πηγή έμπνευσης μεγάλων ποιητών και πεζογράφων από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, καθώς και εικαστικών καλλιτεχνών που το τίμησαν με το έργο τους.»

 ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 7:30 μ.μ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ  ΣΑΒΒΑΤΟ 9:00-13:00 ΚΑΙ                   ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 18:00- 20:00



ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2741020120