1 Απρ 2021

Αποκλειστικό: Eιδική πτήση έφερε τα συνεργεία από την Διώρυγα του Σουέζ να ανοίξουν τον Ισθμό - Όλο το ρεπορτάζ της γιγάντιας επιχείρησης


 Άνοιξε ο Ισθμός της Κορίνθου και επανήλθε κανονικά η κυκλοφορία του, μετά από ολονύχτιο θρίλερ που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Με παρέμβαση του Επιμελητηρίου Κορινθίας προς την Αρχή της Διώρυγας του Σουέζ και προσωπικά στον πρόεδρό της, Οσάμα Ραμπία, αφού προηγήθηκε διυπουργική σύσκεψη των υπουργείων Ναυτιλίας και..

Μεταφορών, συνεργεία της Maritime Global Tsaknoris LTD που συμμετείχαν στον απεγκλωβισμό του πλοίου εμπορευματοκιβωτίων Ever Green κατέφθασαν με ειδική πτήση στην Κόρινθο, εργάστηκαν πυρετωδώς και μπόρεσαν να απεγκλωβίσουν ταχύτατα τον Ισθμό της Κορίνθου και να επαναφέρουν την κανονική ροή του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μέθοδος που χρησιμοποίησαν βασίζεται σε πατροπαραδοτους τρόπους ναυτοκίνησης και η όλη επιχείρηση είχε τον κωδικό "tri-ha".   Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα Πέμπτη πρώτη Απριλίου, θα δεξιωθούν το συνεργείο απεγκλωβισμού, η ΠΕ Κορινθίας και Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, ρεφενέ με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας.




Καλό μήνα!!