26 Μαρ 2021

Χαρδαλιάς: Παραμένουν στο «βαθύ κόκκινο» Κορινθία, Αργολίδα και Αρκαδία


Στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) παραμένει η Περιφερειακή Ενότητα Kορινθίας, τουλάχιστον μέχρι και τις 5 Απριλίου, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά την καθιερωμένη απογευματινή ενημέρωση της Παρασκευής. Επίσης στο ίδιο επιπεδο παραμένουν οι νομοί Αρκαδίας, και Αργολίδας. Για την Αρκαδία σημειώθηκε..

πως αυτή θα είναι η τελευταία εβδομάδα του σκληρού lockdown στο «βαθύ κόκκινο», αν συνεχίσει να παρουσιάζει την ίδια βελτίωση.

Επίσης στο βαθύ κόκκινο, παραμένουν Αττική, Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα, Βοιωτία, Εύβοια εκτός του δήμου Σκύρου, Φθιώτιδα, Ευρυτανία, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Θεσπρωτία, Ηράκλειο, Λέσβος, Ζάκυνθος, Μύκονος, καθώς και οι δήμοι Καλυμνίων, Χίου, Ανωγείων, Χανίων, Ιωαννιτών και Μετσόβου, Κατερίνης, Αμφίπολης, Σκιάθου, Καρδίτσας και Καστοριάς και Ορεστίδος».

Και συνέχισε: «Αξίζει να σημειωθεί ότι Ευρυτανία, Αρκαδία, Χίος, Ανώγεια και Σκιάθος εμφανίζουν σαφή βελτίωση της επιδημιολογικής τους εικόνας, εξέλιξη που αν συνεχιστεί θα επιτρέψει να βγουν από το βαθύ κόκκινο την άλλη βδομάδα.