26 Ιαν 2021

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΕ: Ενώ την "κλείνει", ο περιφερειάρχης αφήνει ανοιχτό να αναλάβει πρόγραμμα 3.500.000 ευρώ!!


 Σε τρία χρόνια αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία του κλεισίματος της αναπτυξιακής επιχείρησης της Περιφέρειας Πελοποννήσου «Πελοπόννησος Α.Ε». Αυτό σημείωσε χθες ο..

περιφερειάρχης Πελοποννήσου κατά την συνεδρίαση του Περιφεεριακού Συμβουλίου. 

Αντιλαμβάνεται κανείς πως πως όλη η θητεία επιδιώκεται από τον κ. Νίκα  να είναι γραμμένη μέσα από το θέμα της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε.  στοχεύοντας να έχει σε πολιτική αιχμαλωσία τον αντίπαλό του Π. Τατούλη. Εκείνο που έκανε επιπλέον εντύπωση είναι πως παρά το γεγονός ότι ο κ. Νίκας είχε δηλώεις πως η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΕ δεν θα λάβει κανένα πρόγραμμα για να διαχειριστεί χθες άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβει το πρόγραμμα κατάρτισης εργαζομένων προυπολογισμού 3.500.000.

 

Καλό θα ήταν ο Περιφερειάρχης να μας δώσει επαρκείς απαντήσεις για τι επιδιώκει να κάνει με την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΕ .Δεν είναι μόνος του...Και κυρίως δεν αποφασίζει μόνο εκείνος. Αλλά και αν αυτό συνέβαινε εξηγήσεις οφείλει να δώσει όπως και να έχει, για το γεγονός πως κλείνει μια εταιρία που τώρα θα αναλάβει κι ε΄να τεράστιο πρόγραμμα, αλλά δεν αφήνει τον συνεταίρο του να την ελέγξει.