15 Ιαν 2021

Νίκας - Καμπόσος 0-8 /Το πρωτάθλημα ο Τατούλης και στη Β΄ πέφτει ο Δέδες


Του Νίκου Φλαούνα

Ο Περιφερειάρχης Παν. Νίκας πιστεύοντας οτι ειναι ακόμη  στο Δήμο Καλαμάτας, όπου ειχε εφαρμόσει συστημα ολιγαρχικό με το αποφασίζω και διατάζω, δηλαδή και ιδιοκτήτης και προπονητής και μοναδικός παίκτης, προσπάθησε να "κερδίσει" τον Πρόεδρο της ΠΕΔ..

και Δήμαρχο Μυκηνών-Άργους Δημήτρη Καμπόσο σε μια πρόκληση χαμένη απο...χέρι!

Ο Καμπόσος εχει ομάδα συμπαγή, με εκλογική νίκη απο τ´ αποδυτήρια (Α' Κυριακή) στο Δήμο του και με 21-0 στην Προεδρία της Περιφερειακής Ενωσης των Δήμων της Πελοποννήσου.

Έχοντας υπόψιν τα εξής.

Ο Νίκας έχασε την πρώτη Κυριακή, (ήρθε δεύτερος) και τον βοήθησε ο Καμπόσος την Β' Κυριακή για να γίνει Περιφερειάρχης. Μη καταφέρνοντας παρόλα αυτά, να ξεφύγει απο την ...ΙΣΟΠΑΛΙΑ με τον Τατούλη (17-17 σε Συμβούλους) και να προστρέχει για ...βοηθεια σε άλλες παρατάξεις. 

Μπορεί λοιπον να βολεύεται προσωρινά σ´ενα ...αντιτατουλικό μέτωπο, αλλα να θυμίζει συνεχώς πως ειναι δεξιός και ειναι περίφανος για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη...!

Ήρθε όμως η ωρα να "παίξει μπάλα" και με την...Μπαρτσελόνα της Πελοποννήσου. 

Τον Δ. Καμπόσο!

Αντί λοιπον να κάνει αυτο που ξέρει καλά (να παρακαλεί και να συνεργάζεται με αντιπάλους), άφησε την αλλαζονία που τον...βασανίζει χρόνια τωρα και  να υψώσει πολιτικό ανάστημα στον Καμπόσο και μάλιστα με κομματική προέκταση...!


Το ματς εχει ως εξής:

Το 0-1, εγινε οταν ο Νίκας που εχει παραδώσει κατα δηλωσή του το 2006 την κομματική ταυτότητα, είπε πως ο Καμπόσος ειναι διεγραμμένος απο την Ν. Δ!

Το 0-2 σημειώθηκε οταν είπε πως νίκησε στις εκλογές με....54% δίχως βοήθεια...!

Το 0-3 εγινε λέγοντας πως βοήθησε ο Τατούλης με πολλα λεφτά τον Δήμαρχο Άργους 

      και ο ...αχάριστος Καμπόσος, τον πούλησε (τον Τατούλη) και βοήθησε τον...ίδιο!

Το 0-4 ηταν ...αυτογκόλ! Είπε πως ειναι μια ...χαρα οι σχέσεις του με Σαμαρά, Βλάση και Κολιόπουλο. 

Το 0-5 ηταν ...γκολάρα! Είπε θα κλείσει την "Πελοπόννησο Α. Ε" παρότι ειναι ...μονο κατα 50% μέτοχος της εταιρείας.

Το 0-6, το 0-7 και το 0-8 , ηταν προσωπικά γκολ του ΙΔΙΟΥ του Καμπόσου, με τρεις συνεντεύξεις (δυο σε καναλια και μια σε όλους τους δημοσιογράφους.)


Τωρα, τι γίνεται με τοις άλλες ομάδες. 

Σαφώς κερδίζει στην κατηγορία ο Τατούλης που δίχως κομματικές στηρίξεις και εξαρτήσεις (Αυτόνομα) συνεχίζει τον αγώνα με συμπαγή ομάδα.

Ο Δέδες που για κάποιους λόγους (τότε) πήρε τη στήριξη ΣΥΡΙΖΑ (χωρις ομως ομάδα ΣΥΡΙΖαίικη), φαίνεται πως αδυνατεί να τα βγάλει πέρα και μάλιστα οταν πολιτικά το κομμα που τον στήριξε, ΤΩΡΑ, θέλει την βοήθειά του, ενάντια στην Ν. Δ και την Κυβέρνησή της.

Ειναι προφανές πως στο επόμενο πρωτάθλημα δεν θα ειναι σ´αυτή την κατηγορία. Ίσως στη Β' εθνική. Αφου η συνεχόμενη συνεργασία με τον Νίκα- Ν. Δ, δεν αφήνει περιθώρια για να εκφράσει την καθαρόαιμη , ΣΥΡΙΖαίικη στρατηγική για συνεργασία με τις προοδευτικές δυνάμεις έν όψη Εθνικών Εκλογών. 

Δεν θα μπορει να πείσει, (οχι πως αλλαξοπίστησε).