11 Ιαν 2020

Ανατριχιαστική δήλωση Α. Γεωργιάδη την ώρα που πνίγονταν πρόσφυγες στους Παξούς


Με τουλάχιστον κυνικό τρόπο (έναντι ανθρώπινων ζωών που χάνονταν) ο Άδωνις Γεωργιάδης, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη επιχείρηση του Λιμενικού για την διάσωση προσφύγων, 13 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά των Παξών, καθώς...


το σκάφος που τους μετέφερε, βυθίστηκε και ενώ είχαν ήδη ανασυρθεί νεκροί, μιλώντας σε εκπομπή του ΑΝΤ1, αμέσως μετά το ρεπορτάζ για την τραγωδία, είπε ανερυθρίαστα… «φαντάσου πόσο καλά προετοιμασμένοι είναι, που γνώριζαν ότι λειτουργεί και το 112»!

Για να προσθέσει λίγο αργότερα, πως «εδώ έχουμε πέσει θύμα ομαδικής προσπάθειας αλλοίωσης της χώρας»!

Σχολιάζοντας τα λεγόμενα του υπουργού Ανάπτυξης η Όλγα Γεροβασίλη, που συμμετείχε στην ίδια εκπομπή, αναρωτήθηκε στο twitter:

«Την ώρα που Έλληνες σώζουν ανθρώπους, που πνίγονται μεσοπέλαγα, ο κύριος Γεωργιάδης ανακαλύπτει αλλοίωση της χώρας. Συμφωνεί μαζί του η Νέα Δημοκρατία και ο κύριος Μητσοτάκης; Μπήκαν και επίσημα στη γραμμή Σαλβίνι - Όρμπαν;».


Όλγα Γεροβασίλη
@olgagerovasili
Την ώρα που Έλληνες σώζουν ανθρώπους που πνίγονται μεσοπέλαγα, ο κύριος Γεωργιάδης ανακαλύπτει αλλοίωση της χώρας. Συμφωνεί μαζί του η Νέα Δημοκρατία και ο κύριος Μητσοτάκης; Μπήκαν και επίσημα στη γραμμή Σαλβίνι - Όρμπαν; @prwinoitypoi @ANT1TV


136    10:40 π.μ. - 11 Ιαν 2020


Χαρίτσης: Ανατριχιαστική η δήλωση Α. Γεωργιάδη 

«Η ανατριχιαστική δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης, Αδ. Γεωργιάδη, περί προσπάθειας "αλλοίωσης του πληθυσμού", κατά τη στιγμή μάλιστα που εξελίσσεται επιχείρηση διάσωσης προσφύγων στο Αιγαίο, είναι ρατσιστική, ανιστόρητη, αλλά και εξαιρετικά επικίνδυνη. Ο κ. Γεωργιάδης αποκαλύπτει τη βαθιά απαξίωσή του για την ανθρώπινη ζωή» ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Χαρίτσης και συνέχισε:

«Είναι, όμως, ο κ. Μητσοτάκης αυτός που οφείλει επιτέλους να πάρει θέση: συμφωνεί με τη συγκεκριμένη δήλωση του υπουργού του και αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας; Ως πότε θα βλέπουμε τους εγχώριους Όρμπαν στα υπουργικά έδρανα; Και πάνω από όλα: Πρέπει να σώζονται οι πρόσφυγες στο Αιγαίο ή πολιτική της κυβέρνησής του είναι να τους αφήνει να πνίγονται;».

Αναδίπλωση...

Αργότερα ο Άδωνης Γεωργιάδης, από την ΕΡΤ αυτή τη φορά και υπό το βάρος της κατακραυγής, προσπάθησε να περισώσει ότι μπορούσε εκφράζοντας τα «συλληπτήριά» του για τους νεκρούς: «Συλλυπητήρια για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους. Δυστυχώς η λαθρομετανάστευση έχει λάβει τέτοιες διαστάσεις, που πολλοί άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους». Έσπευσε πάντως να προσθέσει, ότι... δεν πρόκειται να μπει σε αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ υπάρχουν νεκροί άνθρωποι!

ΠΗΓΗ: tvxs.gr