17 Νοε 2020

Σκληραίνει η κόντρα για την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: Θα κλείσει για όσο καιρό χρειαστεί μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος δηλώνει ο Δ. Καμπόσος


 Αποφασισμένη να προχωρήσει σε δικό της έλεγχο στην “Πελοπόννησος ΑΕ”,
όσο χρόνο και αν πάρει αυτή η διαδικασία, είναι η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Πρόεδρός της.. Δημήτρης Καμπόσος, αλλά και ο επικεφαλής της μειοψηφίας Δημήτρης Βόσνος, μετά την Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 17 Νοεμβρίου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης.

 Ο κ. Καμπόσος στη συνέντευξη τύπου, επανέλαβε πως δεν δέχονται ότι υπάρχει έλλειμμα και κυρίως δεν μπορούν να πληρώσουν αυτά που τους ζητάει η Περιφέρεια, αφού δεν έχει πιστοποιηθεί το ακριβές έλλειμμα που ισχυρίζονται πως υπάρχει. Με τα “ή” και “ή” εμείς δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε και θα κάνουμε το δικό μας έλεγχο, όπως και αυτοί έκαναν το δικό τους έλεγχο.

 “Μας ρώτησαν ποια εταιρεία θα βάλουν;” αναρωτήθηκε ο κ. Καμπόσος και ανακοίνωσε πως θα κλείσει η “Πελοπόννησος ΑΕ” για όσο καιρό χρειαστεί να ολοκληρωθεί ο έλεγχος και οι υπάλληλοι θα είναι εκεί για να δίνουν τα χαρτιά που θα απαιτηθούν. 

Επίσης ο κ. Καμπόσος ανέφερε πως δεν μπορεί να λένε ότι στηρίζει τον Νίκα ή ότι στηρίζει τον Τατούλη γιατί οι εκλογές τελείωσαν και αυτός είναι Δήμαρχος Άργους- Μυκηνών και Πρόεδρος της ΠΕΔ και δεν τον ενδιαφέρει κάτι άλλο και αν έχει να ανακοινώσει κάτι θα το κάνει όταν έλθει η ώρα. Επεσήμανε πως η Περιφέρεια μπορεί να κάνει τα έργα της με όποια αναπτυξιακή θέλει, όπως κάνουν και οι δήμοι, αφού η Πελοπόννησος ΑΕ θα έπρεπε να είναι για αυτά τα έργα που απαιτούν γρήγορες διαδικασίες. 

Υπογράμμισε πως  η Περιφέρεια μπορεί να κάνει ό,τι θέλει .Ας προσφύγει και δικαστικά, ενώ επεσήμανε πως αυτό που διαπιστώνουν είναι πως δεν τους θέλει ως συνεργάτες και σημείωσε επίσης πως ζητούν να είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος από την ΠΕΔ τόσο στην Πελοπόννησος ΑΕ όσο και σε όποια άλλη αναπτυξιακή τυχόν θέλουν να τους έχουν ως συνεργάτες. 

Για το θέμα μίλησε και ο επικεφαλής της μειοψηφίας της ΠΕΔ Δημήτρης Βόσνος τονίζοντας και αυτός ότι πρότασή τους είναι να γίνει έλεγχος και από την ΠΕΔ για να διαπιστωθεί αν υπάρχει ή όχι έλλειμμα και πόσο είναι αυτό. 

(Πηγή: http://www.drt915.gr)