29 Νοε 2020

Ο ανάγωγος της Κυριακής: Εσύ φταις που θα πεθάνεις!


Δεν άκουσε η κακομοίρα η γριά τον Χαρδαλιά στην τηλεόραση. «Τι μέτρα θα πάρει γιόκα μου;» ρώτησε. «Τα δικά σου, μάνα, ζήτησε. Του τα στείλαμε. 1,76 επί 83 μέση». Τη χάσαν την μπάλα. Παίρνουν μέτρα για κάσες!

@ Η κυβέρνηση της πρώτης πανδημίας ουδεμία σχέση έχει με...

αυτήν της δεύτερης πανδημίας. Σαν να τους βρήκε απροετοίμαστους. Οι νεκροί κάθε μέρα σαν να πέφτει ένα αεροπλάνο, σαν να καίγεται ένα Μάτι. Αλλά επειδή δε βλέπεις ούτε ένα φέρετρο, νομίζεις ότι οι νεκροί πεθαίνουν σε μία άλλη χώρα.

@ Είναι οι πρώτοι νεκροί που φεύγουν αδάκρυτοι από αυτή τη χώρα.

Είδα τον Μητσοτάκη να μιλάει στους γιατρούς στο Ιπποκράτειο κι από τη στάση του σώματός τους, είδα την απόσταση που αρχίζει πλέον να κρατάει ο λαός.

@ Όσο για τη γελοία αυτή δημοσκόπηση που βγάζει πιο δημοφιλή τον Κικίλια, γελάω αβίαστα ο ανάγωγος. Τι μ@λ@κίες είναι αυτές; Κοντεύει να γίνει πιο δημοφιλής από τον Χάρο. Πραγματικά από τη Χούντα και μετά έχουμε να δούμε τόσο κατευθυνόμενα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

@ Η μόνη διαφορά είναι, ότι τότε οι δημοσιογράφοι απλώς υπάκουαν τη Χούντα. Στη δημοκρατία οι δημοσιογράφοι πληρώνονται και το βουλώνουν. Και πληρώνονται πολύ ακριβά. Ετοιμάζει τις τσέπες του ο Πέτσας.

Να φάνε τα αιμοβόρα.

@ Εν τω μεταξύ, ένας πιτσιρικάς από τα Καμίνια πήρε τη μηχανή του, την έβαψε, της πέρασε και ένα κουτί e-food από πίσω, το ίδιο κάναν και τρεις φίλοι του για να μπορούν να βολτάρουν τη νύχτα. Ο ένας το έκανε και επάγγελμα. Αλλά κουβαλάει διάφορα σύνεργα από sex shop. Έτσι και κάνει και του φύγει κανένα κουτί στον δρόμο, θα γεμίσει η Συγγρού δονητές. Αλλά τι να γράψει από πίσω; e -pouts;

@ Και βγήκε και ο Άδωνις σε πλήρη υστερία να μας πει, ότι πρέπει να είμαστε κι ευτυχισμένοι, επειδή στο Βέλγιο πεθαίνουν περισσότεροι. Είναι κάτι που το λένε οι άνθρωποι στις κηδείες. «Μη στεναχωριέσαι, Ρούλα μου, που πέθανε ο πατέρας σου. Στο Βέλγιο πέθαναν άλλοι τρεις σαν τον πάτερα σου».

@ Πραγματικά σε άλλες εποχές οι δημοσιογράφοι θα του είχαν ορμήξει. Όμως στον ΣΚΑΪ, τον παρακολουθούν χαζοχαρούμενα και του λένε κάτι σκόρπιες λεξούλες, τάχα ότι κάνουν και τη δουλειά τους. Ένα μάτσο γελοίοι κι ένας λαός που δεν έμαθε ακόμα να ξεμπερδεύει με πουλημένους και μ@λάκες. Μωρέ καλά τους κάνουνε.

@ Κάθετη βέβαια είναι η πτώση της κυβέρνησης ως προς τους χειρισμούς της, στη δημοσκόπηση που μοιάζει να είναι της προκοπής, γιατί την κάνει το news247, που τυγχάνει σοβαρότητας. Η κυβέρνηση χάνει τον έλεγχο και την αξιοπιστία της και όσο βαδίζει βουλώνοντας στόματα, θα τα βρει όλα μαζί ανοιχτά και εναντίον της. Πιο κάθετη όμως και κατακόρυφη είναι η πτώση του ΣΥΡΙΖΑ.

@ Η αξιωματική αντιπολίτευση χάνει τις δυνάμεις της αξιοπιστίας και της σοβαρότητας και γίνονται μικρότεροι των καιρών.

Το λέει όλος ο κόσμος. Τι κάνουν εκεί μέσα στην Κουμουνδούρου; Άραγε ο Τσίπρας ακούει;

Πότε άραγε θ’ αντιληφθεί, ότι δεν μπορεί να συνεχίζει με το ίδιο σαράβαλο να διασχίζει τους δρόμους του μέλλοντος; Ο ΣΥΡΙΖΑ που έχασε είναι όχημα προς απόσυρση.

@ Δεν είναι το ερώτημα αν είναι κακός η καλός ο Πολάκης.

Η αλήθεια είναι ότι κάηκε. Ό,τι και να κάνει δεν μετράει. Καλό ή κακό.

Έχει νεύρα ο κόσμος που η Αριστερά έχασε τόσο πολύ στην πρώτη της ευκαιρία. Κι όσο κοσκινίζουν το μηδέν, τόσο απομακρύνονται απ’ την πραγματικότητα. Ο Τσίπρας αποτραβιέται από το 30% της κοινωνίας που τον ψήφισε και βαδίζει προς το 3% που ήταν κάποτε ο ΣΥΡΙΖΑ με το να συντηρεί την παλιά του εικόνα.

@ Αυτή είναι η αλήθεια. Η κυβέρνηση χάνει κι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κερδίζει. Αποκοιμίζουν και αποδυναμώνουν τον Τσίπρα, για να στήσουν το καινούργιο σκηνικό.

@ Τα C-130 άρχισαν να μεταφέρουν τους πρώτους νεκρούς από τη βόρεια Ελλάδα στην Αθήνα. Αντί να προσλάβουν μόνιμο προσωπικό και να δυναμώσουν το σύστημα υγείας σε μία πανδημία με την οποία δεν θα ξεμπερδέψουμε εύκολα, τρέχουν πίσω από τις εξελίξεις.

Στις 14 Δεκεμβρίου, λέει, τώρα θ’ αρθεί το λοκ νταουν. Θα μας αφήσουν να βγούμε μια βόλτα όλο τον μήνα;

@ Ολέθρια η δεύτερη καραντίνα. Καλύτερα να άφηνε τα πιτσιρίκια ελεύθερα έξω, παρά να ζούνε όλη μέρα κάτω από την ίδια στέγη, μεγάλοι και μικροί, χωρίς να έχουν κάνει τεστ, μόνο και μόνο επειδή είναι οικογένεια.

Να κολλάει ο παππούς τον εγγονό και ο εγγονός τον παππού επειδή είναι συγγενείς και κατά την κυβέρνηση των επιτυχημένων αυτό είναι εντάξει.

@ Είναι δυνατόν να καταργούνται τα μέτρα, επειδή κάποιοι είναι οικογένεια; Είπε κανένας λοιμωξιολόγος, ότι οι συγγενείς δεν κολλάνε;

Οι Έλληνες θα πάνε χαμένοι από τα κολλημένα τους μυαλά κι από την υποκρισία της εκκλησίας.

@ Ξανάπεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στην παγίδα που του στήσανε οι Δεξιοί. Πρόβαλλαν στους εξωτερικούς τοίχους της Βουλής μεγάλη την εικόνα της Παναγίας και σηκώθηκαν οι αριστεροί, να πούνε για κιτς θέαμα και για εικόνες που θύμιζαν τη Χούντα.

Δεν το ξέρανε οι Δεξιοί όταν τις προβάλλανε; Αλλά τι θέλανε; Να φανούνε οι αριστεροί άθεοι και ασεβείς σε μια χώρα της ορθοδοξίας, όπου οι πιο πολλοί πιστεύουν στην Παναγία.

@ Αυτό πάλι; Στο στρατόπεδο στα Γιάννενα όπου βρέθηκαν δεκάδες κρούσματα, οι φαντάροι έκαναν παράπονα για την υγεία τους και τους συνιστούσαν να πάρουν καραμέλες halls. «Halls για να σταματήσει το χέσιμο κύριε διοικητά;» ρώτησε ένας φαντάρος;

«Γιατί εγώ έχω και διάρροια». «Ναι, ρε μαλάκα» του απάντησε ο άλλος φαντάρος «κράτα και το χαρτάκι απ’ την καραμέλα για να σκουπιστείς κιόλας».

@ Και μην ξεχνάτε ότι έχουμε ατομική ευθύνη. Όταν δηλαδή στριμώχνεσαι στο λεωφορείο, έχεις ατομική ευθύνη που δεν έχει άλλο λεωφορείο για να μπεις ή που το λεωφορείο που μπαίνεις, είναι πολύ μικρό σε σχέση με αυτούς που μπήκαν.

Έγινα κατανοητός ο ανάγωγος;

@ Από το «Μαζί τα φάγαμε» στο «ΕΣΥ φταις που πέθανες»

@ Εν τω μεταξύ, οι απευθείας αναθέσεις πάνε σύννεφο. Θα τελειώσει αυτή ιστορία και θα τρίβουμε τα μάτια μας. Θα βρεθούνε βουλκανιζατέρ να πουλάνε μάσκες και ζαχαροπλαστεία να πουλάνε εμβόλια.

Ο κολλητός, του κολλητού, ω κολλητέ!

@ Να πάρει 120 εκατομμύρια η Aegean. Αλλά να πάρουν και όλες οι εταιρείες μικρές, μεσαίες και μεγαλύτερες για την ολοκληρωτική καταστροφή της μεσαίας τάξης, για την καταβύθιση της οικονομίας στα επίπεδα που οδήγησαν στα μνημόνια.

@ Εγώ αυτό που είπε ο Γεραπετρίτης δεν το κατάλαβα. «Αν είχαμε περισσότερες ΜΕΘ, θα είχαμε και περισσότερους νεκρούς». Δηλαδή, γι’ αυτό δεν φτιάξανε ΜΕΘ;

Πάνε καλά; Τι νομίζουν; Ότι ψάχνουμε ΜΕΘ για να πεθάνουμε και δε βρίσκουμε; Γι’ αυτό κι είμαστε ακόμα ζωντανοί;

Ώπα, ώπα, πάρ’ το αλλιώς.

Αυτές τις μαλακίες γιατί δεν τις παίζετε έξω από τη Βουλή, να γελάει και λίγο κόσμος, που έχετε απαγορεύσει κάθε γέλιο στην τηλεόραση και κάθε σάτιρα;

@ Να γράψω εγώ κάτι πολύ ανάγωγο; Αν δεν υπήρχε η φούντα δεν θα τη βγάζαμε με αυτή την καραντίνα. Δε βγαίνει αδερφέ, δε βγαίνει. Τραβάς ένα τσιγάρο και σου μοιάζει ο εγκλεισμός επιλογή.

Και στο κάτω κάτω, αναλαμβάνω την ατομική μου ευθύνη.

@ Τι λέει ο άνθρωπος;

@ Εν τω μεταξύ, με το εμβόλιο ο κακός χαμός. 3 δολάρια κάνει το εμβόλιο της Οξφόρδης, 40 δολάρια κάνει το Pfizer, το οποίο έχει και επιτυχία, λέει, 95%, όταν τα εμβόλια που ήδη κάνουμε έχουν επιτυχία 70%. Αυτό φτιάχτηκε σε χρόνους ρεκόρ. Τέτοια επιτυχία. Για πόσο χρόνο έχει ισχύ αυτό το εμβόλιο; Θα κάνουμε κάθε τρεις μήνες;

Ο καθένας να αποφασίσει μόνος του πιο εμβόλιο θα πάρει; Ατομική ευθύνη; Ή θα μας εμβολιάσουν σαν γελάδια;

@ Εγώ ούτε 14 Δεκεμβρίου δε βλέπω να τελειώνει το λοκ ντάουν.

Καλό Γενάρη.

Όπου εκεί θα έρθει και το τρίτο κύμα. Ας φουσκώνουμε μπρατσάκια και σωσίβια, γιατί μας βλέπω κατευθείαν για μπάνιο να πάμε.

Μην ψωνίζετε χειμωνιάτικα. Μέσα θα τη βγάλουμε. Πιτζάμες μόνο. Και μαγιό. Φορέστε μαγιό, βάλτε και τα βατραχοπέδιλα και περιμένετε τον Χαρδαλιά να μας δώσει το σύνθημα.

@ Γιατί κυρία Κεραμέως δεν ανεβάζετε στη Διαύγεια τη σύμβαση για την τηλεκπαίδευση με την Cisco και μας καλείτε στο γραφείο σας να τη δούμε; Είναι μόνο για τους πολιτικούς οι συμβάσεις; Ή και για τους πολίτες; Έχω εγώ ως πολίτης δικαίωμα, να έρθω στο γραφείο σας; Ανέβασέ την στη Διαύγεια τώρα. Κατάλαβες καλομαθημένο της αστικής τάξης;

@ Όσοι κάνουν το εμβόλιο θα φοράνε μετά και μία ταμπέλα για να ξεχωριζόμαστε. «Το έχω κάνει» θα γράφει η ταμπέλα.

Και μετά θα έχεις την ατομική σου ευθύνη, αν γυρνάς με τους ανεμβολίαστους παλιοκόριτσο.

@ Αλλάζουν οι εποχές, θ’ αλλάξουν και οι κραυγές από τις μαμάδες.

«Θα τρελαθώ Καίτη μου».

«Η κόρη μου ερωτεύτηκε έναν ανεμβολίαστο και θέλει και να τον παντρευτεί κιόλας. Πάω να τρελαθώ».

@ Πάντα η μάνα βρίσκει ένα τρόπο να τρελαίνεται!!!

@ Η κυβέρνηση έχασε την μπάλα και δυστυχώς δε ζει πια και ο Μαραντόνα, για να την μαζέψει. Ο θεός της μπάλας έφυγε, ένας αληθινός άνθρωπος, που αγαπήθηκε γιατί δεν είπε ποτέ ψέματα στον κόσμο. Και είπε και στον Πάπα «ξεκόλλησε τις χρυσές στέγες απ’ το Βατικανό να ταΐσεις τους φτωχούς». Του άξιζε η λατρεία του κόσμου.

@ Ο ΚαταστροφιΚΟΥΛΗΣ, η καινούργια κούκλα που θα πουληθεί φέτος.

Θα βγούμε θα την αγοράσουμε και θα ξανακλειστούμε στα σπίτια μας.

Ωραία ζωή.

Και γαμώ την κανονικότητα.

@ Πρώτη η Ελλάδα σε νέους θανάτους.

Είπαμε, αυτή η καραντίνα θα αποβεί ολέθρια.

Άδωνη θα βγεις να μιλήσεις πάλι;;

@ Εγώ που δεν θέλω να κάνω με όλη την οικογένεια Χριστούγεννα, μπορώ με τους φίλους μου;;

Ή πρέπει να παντρευτώ μέχρι τα Χριστούγεννα, για να μην τη βγάλω μόνος μου με το δέντρο;;


ΠΗΓΗ: altsantiri.gr