23 Οκτ 2020

Ο Καμπόσος , η αυτοκινητοπαρέλαση και το ηθικό των ακριτών μας

 


Θέλει να κάνει παρέλαση ο δημαρχος Άργους Μυκηνών, όπως έχουμε αναφέρει ξανά, και βρήκε τον τρόπο, τώρα που λόγω COVID-19 παρελάσεις δεν θα γίνουν. "Διερμηνεύοντας" - είπε- τα συναισθήματα των..

συνδημοτών του  οτι μπορούν να μπουν στη διαδικασία χωρίς να υπάρχει  η δυνατότητα του συγχρωτισμού, αποφάσισε να διοργανώσει αυτοκινητοπομπή..Αυτοκινητοπαρέλαση την 28η Οκτώβρίου!

Έχει βρει, δήλωσε, και τον χώρο συγκέντρωσης, ένα μεγάλο οικόπεδο,  έχει κλείσει την τηλεοπτική και ραδιοφωνική κάλυψη του γεγονότος, που πάει να πει πως εκτός του ρεπορτάζ , των επετειακών τραγουδιών, ενδεχομένως να έχουμε αντί για παρέλαση σχολείων, αυτοκινητοπομπή των γειτονιών του Άργους..πού ξέρεις; Π.χ. Τώρα η αυτοκινητοπομπή της Πάνω Πόλης , επόμενη της Κάτω και σε λίγο του Περήφανου κέντρου..και η καραμούζα σύννεφο!Σημαιοφόρος - τροπαιοφόρος το δημαρχιακό αμάξι μετά του δημάρχου!

Όλα αυτά για να τονωθεί το ηθικό του συμπατριώτη μας στο Καστελόριζο, είπε ο δήμαρχος ..Το ηθικό των νησιωτών μας, των κατοίκων των παραμεθόριων περιοχών!

Προσέξέ με! Άρα η αυτοκινητοπομπή δεν θα εξαντληθεί στα στενά πλαίσια του νομού και της φτωχής πλην τίμιας Περιφερειας του κ. Καμπόσου. Πάλι για πανελλαδική εμβέλεια το βλέπω.Όπως διαβλέπω και πύρινο λόγο μόνο αν διαβεβαιώσουν τα κανάλια πως θα βγει στα δελτία των 8.

Σημείωση: Aν αυτό χρειάζονται οι νησιώτες μας για να τονωθεί το ηθικό τους, δηλ την αυτοκινητοπαρέλαση του Άργους, αν δηλ αυτό μας απόμεινε πάμε για χορό του Ζαλόγγου, δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις.