3 Οκτ 2020

Μεγάλο Αθλητικό Γεγονός: Πανελλήνιο Κύπελλο ΜουάιΤάϊ 2020 το Νοέμβριο στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου


Συνεχίζει ο δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης  να στηρίζει  αθλητικές διοργανώσεις που αναδεικνύουν το τουριστικό προφίλ του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων. Στο πλαίσιο της διεύρυνσης της τουριστικής περιόδου...

στον Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΜουάιΤάι Ιωάννη Παπαδόπουλο. 

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συμμετοχή του Δήμου στην πραγματοποίηση του Πανελλήνιου Κυπέλλου ΜουάιΤάι 2020, στις 28 και 29 Νοεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου Γ. Γαλανόπουλος, καθώς επίσης, η έναρξη συνεργασίας του Δήμου με την Ομοσπονδία για την υλοποίηση μελλοντικών αγώνων και διοργανώσεων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Σάκης Παπαθανασίου, ο Διευθυντής Κοινωνικής Προστασίας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Παναγιώτης Αργύρης, ο Πρόεδρος του Sportcamp και του L.T.O. Σπύρος Καραβούλης και ο Διευθυντής του Αθλητικού Τμήματος του Sportcamp Μπάμπης Πελέκης.

Ο Δήμος Λουτρακίου- Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων θα σταθεί αρωγός στο όλο εγχείρημα, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που έχει η περιοχή μας για την ανάπτυξη και του αθλητικού τουρισμού, λαμβάνοντας υπόψη τα περιοριστικά μέτρα εν μέσω της υγειονομικής πανδημίας.