14 Σεπ 2020

Η υπόθεση του κοριού και πάλι στο Περιφερειακό - Μήνυση καταθέτει ο Τατούλης- Στον εισαγγελέα η Νικολάκου


Μια φράση του Νίκου Γόντικα στάθηκε ως αφορμή για να δημιουργηθεί θύελλα αντιδράσεων. Είπε λοιπόν ο επικεφαλής της Λαικής Συσπείρωσης αναφερόμενος στην περιφερειακή αρχή Νίκα:


«Εσείς σήμερα διοικείτε με κάμερες, οι προηγούμενοι διοικούσαν με κοριούς» είπε –μεταξύ άλλων- ο κ. Γόντικας, στο πλαίσιο της τοποθέτησής του.

Ντίνα Νικολάκου πρώτη  ζήτησε από τον κ. Γόντικα αν έχει στοιχεία να πάει να τα καταθέσει στη Δικαιοσύνη. Αλλά, ακόμα κι αν δεν το κάνει, η πρώην Αντιπεριφερειάρχης είπε ότι το πρωί της Τρίτης, θα πάει η ίδια στον Εισαγγελέα Καλαμάτας και θα καταθέσει ότι ο κ. Γόντικας γνωρίζει στοιχεία για την υπόθεση του κοριού,υπόθεση που διετευνάται  από τη Δικαιοσύνη τα τελευταία χρόνια.

Ο Πέτρος Τατούλης είπε ότι είναι ντροπή για το ΚΚΕ να εκπροσωπείται από τον Νίκο Γόντικα, για τον οποίο ανάφερε ότι έχει προσωπικές σχέσεις με οργανωμένα συμφέροντα της Πελοποννήσου και του έχει θολώσει το μυαλό. Στο τέλος, ο κ. Τατούλης είπε ότι αύριο θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά.

“Σιγά μη το φοβηθούμε το δικαστήριο. Ο κ. Τατούλης δεν έλεγε ότι είναι σκουριασμένος ο κοριός; Εγώ το έλεγα; Η κυρία Αλειφέρη δεν το κατήγγειλε;» ήταν η απάντηση του Νίκου Γόντικα.

Σημείωση: Η αλήθεια όμως είναι πως τελικά κανένας δεν μας έχει πει από τους καταγγέλοντες : Tι απέγινε ο κοριός;