20 Αυγ 2020

ΣΟΚ στο Λουτράκι: Oδηγούσε μεθυσμένη έχοντας μαζί την ανήλικη κόρη της και εγκατέλειπε τα θύματα που παράσερνε με το αυτοκίνητό της


Mια  γυναίκα 50 ετών που οδηγούσε τα ξημερώματα της Τρίτης 19/08 στο Λουτράκι, τύφλα στο μεθύσι, παρασέρνε  στο διάβα της όποιον εύρισκε! Η ασυνείδητη και επικίνδυνη γυναίκα που οδηγούσε  μεθυσμένη ενώ  είχε δίπλα της στο αυτοκίνητο την ανήλικη κόρη...


της, θέτοντας την ασφάλεια και την σωματική της ακεραιότητα σε σοβαρό κίνδυνο!

Ώσπου ένας άτυχος ντελιβεράς έπεσε θύμα της, παρασύρθηκε από την ασυνείδητη οδηγό αλλά ευτυχώς  δεν τραυματίστηκε και εκείνος άρχισε να την ακολουθεί. 


Τα έχασε στην κυριολεξία, όταν είδε να  παρασύρει μία 70χρονη που διέσχιζε τον δρόμο κοντά στους Καταρράκτες του Λουτρακίου και να την εγκαταλείπει και αυτήν αβοήθητη! Ο νεαρός ειδοποίησε την Αστυνομία, που δεν άργησε να εντοπίσει τη μεθυσμένη οδηγό και να την συλλάβει, καθώς το αυτοκίνητό της υπέστη βλάβη από τα δυο ατυχήματα και ακινητοποιήθηκε.

Η 70χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη, ενώ η 50χρονη παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου με βαριές κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη κατ' επανάληψη και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..