2 Αυγ 2020

O ανάγωγος της Κυριακής: Έβηξε η νύφη, σχόλασε ο γάμος!


Ωχ Θεέ μου! Πήγαν σ’ έναν γάμο και την άλλη μέρα μπήκαν όλοι σε καραντίνα. Διότι τους πήρε η χαρά, άρχισαν τα μάτσα μούτσα στον γαμπρό και στη νύφη και ήρθαν τα μαύρα χαμπέρια.
Ο Κωλονοϊός!
Πάει και το ταξίδι του μέλιτος!

@
Υποψιάζονται τον καντηλανάφτη που έβηξε ή μια γριά που είχε ξεμείνει απ’ την προηγούμενη κηδεία. Η οποία έμεινε στον γάμο επειδή της έπεσε το ζάχαρο και το ‘ριξε στο κουφέτο να της το σηκώσει.
@
Με μάσκες γέροι και γριές στις εκκλησίες.
Η βλακώδης άποψη ότι ο γέρος δεν κολλάει όταν είναι μέσα στην εκκλησία ούτε στα βάθη του Αμαζονίου δεν τα πιστεύουν οι μάγοι της φυλής!
@
Στις παραλίες τα καμάκια σε αποστάσεις ασφαλείας απ’ τις Σουηδέζες, αν υπάρξει Σουηδέζα στο νησί.
Άδεια η Μύκονος.
Πρώτη χρονιά χωρίς πορτιέρηδες, μπράβους, Ρώσους κι Άραβες και βίζιτες λουσμένες στη σαμπάνια.
Δηλαδή, η Μύκονος όμορφη όσο ποτέ!
@
Στα clubs απαγορευτήκαν οι όρθιοι. Μόνο σε καρέκλες.
Παίρνεις την καρέκλα σου και πας στην παρακαθήμενη στο άλλο τραπέζι και ξεκινάς το παραμύθι.
«Πόσο σου πάει αυτή η καρέκλα».
@
Δεν έχουμε ησυχάσει με τον Κυριάκο πρωθυπουργό.
Μπαίνουν Τούρκοι, βγαίνουν Τούρκοι, μπαίνουν μάσκες, βγαίνουν μάσκες, ξεκινάς να πας σ’ ένα πανηγύρι σε γυρίζουν πίσω.
Δεν έχει σκάσει το χειλάκι μας.
Απ’ τη μέρα που πάτησε το πόδι του, ήμαρτον Παναγία μου!!
@
Μαυροημέρευση σας εύχομαι.
Δεν θα σταυρώσουμε μια καλή μέρα σας το λέω.
Θα πάμε από συμφορά σε συμφορά κι απλώς θα τις χειρίζεται καλά τις συμφορές ο Κυριάκος.
Γκαντέμης είναι άλλωστε, η συμφορά είναι η ειδικότητα του.
Έχουν οικογενειακώς ντοκτορά στις γρουσουζοκαταστάσεις.
@
Άρα Κυριάκος και πάλι Κυριάκος.
@
Φήμες λένε ότι αυτή τη βδομάδα θα τον κάνει τελικά τον ανασχηματισμό. Θα τον αφήσει ο Σαμαράς. Κάπου θα τα βρήκαν φαίνεται.
@
Επί τρεις μήνες ακολουθούν την πρακτική στις πλατείες κολλάει, στα μπουζούκια δεν κολλάει, στο αεροπλάνο δεν κολλάει, στο μετρό κολλάει, από φουκαρά κολλάει, από τουρίστα δεν κολλάει. Και τελικά καταλήξανε ότι τους φταίει πάλι ο ανεύθυνος λαός. Αυτός που τους ψήφισε και τους έβγαλε δηλαδή.
Περί τέτοιας ανευθυνότητας μιλάμε.
@
Έκλεισε η Βουλή και οι βουλευτές θα απολαύσουν 23 ολόκληρες μέρες άδειας, γιατί φέτος δεν έχει θερινά τμήματα. Εδώ θα μου πεις ο Μητσοτάκης έλεγε πέρυσι το καλοκαίρι, δεν θα αφήσουμε καμιά μέρα να πάει χαμένη και τον μισό Αύγουστο βλέπαμε φωτογραφίες του από παραλίες. Φαντάσου φέτος.
@
Ψαροντούφεκο με μάσκα θαλάσσης ή μάσκα Χαρδαλιά;
@
Καλά στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό τις διακοπές. Αν εξαιρέσεις κανά δυο ανθρώπους που παλεύουν εκεί μέσα να σώσουν οτιδήποτε κι αν σώζεται, όλοι οι άλλοι λάμπουν δια της απουσίας τους.
Είχε πει ο Τσίπρας θα τους αλλάξει, αλλά ακόμα εκεί στέκονται σαν σπασμένα βάζα που ούτε τα πετάς, ούτε λουλούδια βάζεις.
@
Λοιπόν, πώς αισθάνονται άραγε οι συνταξιούχοι που ψήφισαν με τα δύο χέρια τον Μητσοτάκη; Το Συμβούλιο της Επικρατείας έβγαλε απόφαση να πάρουν τα αναδρομικά τους, για κύριες συντάξεις, δώρα και επικουρικές και αυτός τις έκοψε παρακαλώ.
Δεν θα τις δώσει. Είπε και ψέματα στη Βουλή ότι τάχα η απόφαση αφορά μόνο στις κύριες συντάξεις. Η τηλεόραση δικιά του είναι, ό,τι θέλει λέει και βγήκε ο Βρούτσης, ο οποίος προφανώς δεν θα είναι στην επόμενη κυβέρνηση και έκανε τον μάγκα και διέψευσε τον Μητσοτάκη.
@
Έτσι νιώθει ότι θα φύγει ηρωικά από την κυβέρνηση. Ότι είπε την αλήθεια και τον έδιωξε.
@
Πήγε με στρατιωτικό ελικόπτερο ο Μητσοτάκης από την Αντίπαρο στην Επίδαυρο. Δεν το βρίσκω και αφύσικο. Πρωθυπουργός είναι. Θα πάρει το πλοίο της γραμμής για να γυρίσει πίσω και μετά θα πάρει το αμάξι και θα πάει; «Στον πρωθυπουργό διατίθενται από την πολιτεία τα μέσα που χρειάζεται, που χρειάζονται, για να επιτελεί τα καθήκοντά του και να μετακινείται όπου χρειάζεται», είπε πολύ σωστά ο Πέτσας.
Απλά να θυμηθούνε τι γινότανε όταν αυτά τα μέσα τα χρησιμοποιούσε ο Τσίπρας.
@
Α! Συγγνώμη ξέχασα. Απαραίτητη προϋπόθεση ο πρωθυπουργός να είναι πάντα δεξιός
@
Ο Μπακογιάννης, ο Ντορογιός, αποφάσισε να δώσει μία επιπλέον λωρίδα στα αυτοκίνητα στην Πανεπιστημίου. Τον ευχαριστούμε. Έχει διαλύσει την Αθήνα με τις ανόητες γλάστρες και τους φοίνικες, με τα παρτέρια του κώλου και την ανεκδιήγητη βλαχοαισθητική…
Να φέρει την Πανεπιστήμιου εκεί που ήτανε.
@
Έφυγε η Λάτση από το Ελληνικό, δε φταίει η κυβέρνηση.
Έφυγε η Pizza Hut από την Ελλάδα, «λυπηρή απόφαση» είπε ο Άδωνις, «αλλά ουδεμία σχέση έχει με την κυβέρνηση».
Σιγά μην είχε. Άμα ήταν όμως ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα θα είχε.
Οι επιχειρήσεις αντί να έρχονται φεύγουν και η αποχώρηση της Μαριάννας Λάτση από το πρότζεκτ του Ελληνικού είναι αναμφίβολα ισχυρότατο χτύπημα στο προφίλ μιας κυβέρνησης που πριν λίγο έκανε εγκαίνια εκεί.
@
Τι είναι αυτό το πράγμα Παναγία μου; Όπου και να κοιτάξω, sites, περιοδικά, τηλεόραση, βλέπω τον Στράτο Τζώρτζογλου ασυγκράτητό να φυλάει και να αγκαλιάζει την γυναίκα του στις παραλίες, στην μέση του δρόμου.
Σπίτια δεν έχετε; Που έλεγε και η μάνα μου.
Ή κάτι θέλετε να μας δείξετε ντε και σώνει;
@
Χαλαρώστε. Μπορεί να μην πατάει άνθρωπος στη Μύκονο, αλλά μην βγει και καμιά φήμη ότι είναι και στρέιτ νησί και αρχίσει να κλαίει και ο πελεκάνος.
@
Οι Τούρκοι μπήκαν, οι Τούρκοι έφυγαν, οι τούρκοι θα ξανάρθουν. Το παιχνίδι είναι στημένο, μέχρι να φτάσουμε στη Χάγη, μέχρι να γίνει η συνεκμετάλλευση.
Εδώ είμαστε.
@
Τώρα άρχισαν οι ανησυχίες για το πού θα πάει το Οικουμενικό Πατριαρχείο.
Εγώ λέω στο τέλος θα προταθεί η Πάτμος.
Έτσι μου ‘ρθε.
@
Η σχέση μας με τους Τούρκους μου θυμίζει την εξής πραγματική ιστορία. Εσείς αποφασίστε ποιος είναι ο Τούρκος και ποιος ο Έλληνας στην ιστορία.
@
Αυτά. Καλό μήνα.
Και μην ξεχνάτε.
Θα περάσουμε άσχημα.
@
Κάθε πράγμα στον καιρό της και η μάσκα Αύγουστο.
Παροιμία στον καιρό του Κυριάκου!