8 Ιουλ 2020

Το Βραχάτι αλλάζει όψη - Α. Παπακυριάκος: Παραδίδουμε έργα που υλοποιούμε με υπευθυνότητα,σεβόμενοι και το τελευταίο ευρώ που δίδεται για την αναμόρφωση του τόπου μας


Ολοκληρώθηκαν τα έργα της Δημοτικής Οδοποιίας Δ.Κ Βραχατίου΄΄ , ένα έργο με προϋπολογισμό  600.000,00€.
Ήδη το Βραχάτι έχει αλλάξει όψη τόσο όσον αφορά την ποιότητα των δρόμων και την επούλωση των ζημιών από τον Ζορμπά, όσο και από  τις αναπλάσεις που έγιναν...


στην παραλιακή ζώνη και αναβάθμισαν αισθητά την περιοχή. 
O δήμαρχος Α. Παπακυριάκος αναφερόμενος  στο έργο σημείωσε τα εξής:

"Παραδώσαμε στους συμπολίτες μας, τμήματα οδών που χρειαζόντουσαν ασφαλτόστρωση και επισκευάσαμε οδούς καθ’ όλο το μήκος τους : Αλεξανδρουπόλεως, Ι. Μπούλια, Νίκου Γκάτσου (Νεφέλης), Κορίνθου-Αγίου Αντωνίου , Χίου(τμήμα), Τήνου, Λαζανά (Βραχάτι), Λαζανά (Σαμούτανη), Κάθετοι Λαζανά, Πάρκινγκ, Πετρίδη, Λουλουδιών, Κολοκοτρώνη, Γαλήνης, Κάθετος Στυμφαλίας, Κωνσταντινουπόλεως, Νικηταρά.
Αναπλάσαμε την παραλιακή ζώνη , αναβαθμίζοντας την , κάνοντας την ταυτόχρονα ελκυστική για τους κατοίκους και τους επισκέπτες, αλλά και κυρίως λειτουργική ,γεγονός που θα ωφελήσει κυρίως τους επιχειρηματίες της περιοχής.
Έργα που υλοποιούνται με υπευθυνότητα , σοβαρότητα, σεβόμενοι και το τελευταίο ευρώ που δίδεται για την αναμόρφωση της περιοχής μας, για την καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων."