18 Ιουν 2020

Η αποχώρηση της Τράπεζας Πειραιώς από το Δερβένι ήταν μια ειλημμένη απόφαση


Σχετικά με την αποχώρηση της Τράπεζας Πειραιώς από το Δερβένι μαθαίνουμς πως όλο τον προηγούμενο μήνα έγιναν κάποιες προσπάθειες τόσο από τον υπουργό Χρίστο Δήμα όσο και από τους άλλους δυο κυβερνητικούς βουλευτές Κορινθίας μετά από αίτημα της δημοτικής αρχής
Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης.  Εκ του αποτελέσματος όλοι μιλούν πλέον για παραπληροφόρηση που τους έγινε από τα ίδια τα στελέχη της Τραπέζας. 

Όπως ενημερώνει ο δήμαρχος " μέσα στον Μάιο ο υφυπουργός κ.Χρίστος Δήμας επανειλημμένα ήρθε σε επαφή με την τράπεζα, παίρνοντας καθησυχαστικές για την λειτουργία της απαντήσεις. Πήρε την διαβεβαίωση ότι το κατάστημα δεν κλείνει..Στις  2 Ιουνίου η βουλευτής κ.Μαριλένα Σούκουλη, όπως λέει ο δήμαρχος,  ερωτά γραπτώς την τράπεζα για τις προθέσεις της σε σχέση με το κατάστημα Δερβενίου. Στις 11 Ιουνίου ημέρα Πέμπτη, μία μόλις μέρα πριν ανακοινώσει την αποχώρησή της, η τράπεζα απαντά γραπτώς ότι η αναστολή λειτουργίας είναι προσωρινή λόγω της πανδημίας. Την επόμενη μέρα η τράπεζα κλείνει!"


Από τις 12 Ιουνίου μέχρι σήμερα γίνεται μια προσπάθεια να κλειστεί ένα ραντεβού με την διοίκηση της τράπεζας και ακόμα δεν έχουν έχει επιτευχθεί. 

Και χθες τα συνεργεία ολοκλήρωσαν την διακοπή λειτουργίας , με το οριστικό κλείσιμο. 

Σημείωση : Tα γεγονότα μας ξεπέρασαν για μια ακόμα φορά.