28 Απρ 2020

«Βόμβα» Κυρανάκη για πρόωρες εκλογές, με «καρφιά» για τους επιστήμονες (video)


Την ώρα που η κυβέρνηση διαψεύδει τα περί σχεδιασμών για πρόωρες εκλογές, ο Κώστας Κυρανάκης γίνεται ο πρώτος βουλευτής της ΝΔ που μιλάει ανοιχτά και ξεκάθαρα για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αναφέροντας ότι το κόμμα του δύσκολα θα μπορέσει...


να εφαρμόσει το πρόγραμμά του.

Μιλώντας στο Kontra και ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο κ. Κυρανάκης σημείωσε: «Ξέρω ότι δύσκολα πλέον η ΝΔ ως αυτοδύναμη κυβέρνηση θα μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμα που υποσχέθηκε πριν τις 7 Ιουλίου. Αν οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές και χρειαστεί ένα εντελώς διαφορετικό πρόγραμμα θα ήταν δημοκρατικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ζητήσει εκ νέου λαϊκή εντολή».

«Αν τους επόμενους μήνες δούμε ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί το πρόγραμμα που υποσχεθήκαμε και υπάρχουν πολύ μεγάλες αλλαγές που χρειάζονται εκ νέου δημοκρατική εντολή. Φυσικά, ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να τις ζητήσει», ξεκαθάρισε στη συνέχεια.


Κλείνοντας, έδειξε πως η επίκληση της κυβέρνησης στους επιστήμονες κάπου εδώ μάλλον τελειώνει, καθώς δεν δίστασε να αφήσει αιχμές κατά της επιστημονικής κοινότητας επειδή δεν έχει βρει ακόμα το… εμβόλιο ή κάποια θεραπεία για τον κορονοϊό.

Το σχετικό απόσπασμα:





Πηγή video: avgi.gr