1 Απρ 2020

Τα "απείθαρχα γηρατειά" στα ΑΤΜ αναστενάζουν! Της Τζένης Σουκαρά


Παρατηρούμε πως και σήμερα συνεχίστηκαν οι ουρές στα ΑΤΜ παρά τις δημόσιες καταγγελίες πολιτών μέσω του facebook (!!!), την αγανάκτηση προς τον συμπολίτη, το ανάθεμα προς τον ηλικιωμένο που βγήκε σεργιάνι να πάρει τα λεφτά του.Τίποτα δεν στάθηκε ως...


ανάχωμα, για να βασιλεύσει η "κοινωνική ευθύνη", σου λέει η τηλεοπτική φωνή της λογικής!

Συνεχίστηκαν και σήμερα οι "ουρές συσσιτίου",  σε όλη τη χώρα, παρά το πλήθος των χθεσινών  δημοσιευμάτων αλλά και το οργίλο ύφος του  υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας στην τακτική ενημέρωση, όπου για μια ακόμα φορά  κατηγορήθηκαν οι... πολίτες, γιατί δημιουργήθηκαν ουρές έξω από τραπεζικά καταστήματα. 
Άκουγαν χθες τα άλλοτε περήφανα γηρατειά τον υπουργό Χαρδαλιά και αναρωτιόντουσαν, τι έκαναν "παράτολμο" και παράνομο και απάντηση δεν πήραν.

Είναι η νέα επικοινωνιακή τακτική, που γεννήθηκε πριν από 15 ημέρες, από εκείνη την "πετυχημένη συνάθροιση των ...διοδίων" που στοχοποιούσε τους απείθαρχους ταξιδιώτες τότε, τώρα τους  ηλικιωμένους παρά το γεγονός πως οι υπεύθυνοι  ούτε καν σκέφτηκαν να βρουν έναν άλλο εναλλακτικό σχεδιασμό, για το πώς θα συγκρατηθούν  οι γέροντες  από το επίσημο ραντεβού με την σύνταξή τους.
Κρατιέται πατριώτη ο γέροντας από το ραντεβού με τη σύνταξη αυθόρμητα; όχι! Θα βγει έξω με σθένος, θα περιμένει και στην ουρά με ιώβεια υπομονή!

Άλλα εκτός από τους απείθαρχους ηλικιωμένους  που άκουσαν τα εξ αμάξης απο την χειραγωγούμενη και φοβισμένη  'κοινή γνώμη' έχουμε και τους ατίθασους μεσήλικες επιτηδευματίες, οι οποίοι επίσης χθες και σήμερα είχαν μια και μοναδική φαντασίωση! 
Να αντικρίσουν το γκισέ της τραπέζης και να κάνουν κόρτε με τη μάσκα του ταμία!

Μιλάμε για φρενίτιδα!
Τέτοια βλέπει ο Έλληνας στις ειδήσεις των 8 και ξεχνά ότι έρχεται Πάσχα!

Αλλά πριν οι κατάρες πέσουν βροχή, ας συλλογισθεί ο μισθωτός που έχει ανασταλλεί η εργασία του και έχει μαντρωθεί στο σπίτι πίνοντας βιταμίνες για τόνωση του ανοσοποιητικού, ότι τα  μέτρα της κυβέρνησης για τους επαγγελματίες  δεν έχουν ξεκινήσει να εφαρμόζονται και όπως αντιλαμβάνεται κανείς, έπρεπε να πληρώσουν κάποιοι τις υποχρεώσεις τους. 

Κατόπιν και μην στα πολυλογώ, έσπευσαν οι φωτογράφοι να αποθανατίσουν "την ευτυχή συνάθροιση" έξω από τα πιστωτικά ιδρύματα .

Δεν ξέρω αν το πρόσεξες, αυτές οι φωτό έχουν πολίτες που σκάνε ένα χαμόγελο δήθεν ανοησίας, όπως οι οδηγοί των διοδίων είχαν σχάρα στα αυτοκίνητα με ποδήλατα, για να θυμώσει ο πρωθυπουργός, να μετρήσει κεφάλια, να παίξει ένα σουντόκου και να βγάλει απόφαση για ακόμα πιο σκληρά μέτρα. 

Πιο μετά τα κρατικά κανάλια θα δείξουν πλάνα ξέφρενου κεφιού έξω από τα ΑΤΜ ανεύθυνων πολιτών που κάνουν ουρές για να εγγραφούν στο κίνημα  "Δεν κολλάω", ο Χαρδαλιάς θα με κοιτάξει με ύφος δυνάστη και θα μου εξαγγείλει τον κατ οίκον περιορισμόν μέχρι νεωτέρας! Ο Τσιόρδας θα με κοιτάξει θλιμμένα, συμβουλεύοντας τον υπουργό να μου στείλει κι έναν ψυχολόγο - άγιες ημέρες που έρχονται - κι εγώ πολύ θα τον αγαπήσω και πάλι, πριν τον τελευταίο ασπασμό!

Όλα αυτά συμβαίνουν πρώτη του Απρίλη!
Διότι πατριώτη, αυτά τα ενσταντανέ είναι το κυβερνητικό άλλοθι για ότι ακολουθήσει!

Καλό μήνα και καλή μας τύχη!