26 Απρ 2020

Άφαντοι οι γιατροί και οι νοσηλευτές στο Κ.Υ. Κρανιδίου - Αγανάκτηση Γεωργόπουλου - Παρέμβαση Ανδριανού για τα αυτονόητα


"Μέχρι σήμερα, δεν έχουν έρθει οι δυο γιατροί και οι τέσσερις νοσηλευτές σύμφωνα με τα όσα αποφασίσαμε στην σύσκεψη, παρουσία του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκου Χαρδαλιά" επιβεβαιώνει σήμερα με  του δήλωση...


ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος και συνεχίζει:
"Δεν είναι στη σκηνή, έξω απο τη Δομή του" Γαλαξία "σε καθημερινή βάση ο γιατρός με τους δυο νοσηλευτές, ως είχαμε αποφασίσει.
Όπως δηλαδή προβλέπεται και απο την απόφαση του κ. Χαρδαλιά. 
Χθες, οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου, έκαναν την υπηρεσία τους στη σκηνή.
Σήμερα όμως, δεν υπάρχει εκεί ούτε ο γιατρός ούτε οι νοσηλευτές. 
Θέτω τους υπεύθυνους του Υπουργείου Υγείας, προ των ευθυνών τους. 
Ολιγωρία ή υπαναχώρηση σε τέτοια θέματα, δεν επιτρέπεται. 
Αν μέχρι αύριο το πρωί, δεν έχουν έρθει οι δυο γιατροί και οι τέσσερις νοσηλευτές, θα θέσουμε το θέμα, στον ίδιο τον Πρωθυπουργό. 
Δεν είναι δυνατόν, να έχει χειριστεί με άριστο τρόπο η Κυβέρνηση, το πρόβλημα της αντιμετώπισης του Κορωνοΐου στην Χώρα και κάποιοι, να λειτουργούν με αυτό τον τρόπο" καταλήγει η δήλωση του δημάρχου.
Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά ..κι ενώ έχουν γίνει συσκέψεις και έχουν συναποφασιστεί κινήσεις οι οποίες οπως λέει και ο δήμαρχος δεν έχουν ευωδοθεί , ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός ανακοινώνει πως κατόπιν συνενοήσεως "δικής του" με τον Υπουργό Υγείας ,τον Υφυπουργό Υγείας και τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ εγκρίθηκε η πρόσληψη 8 θέσεων επικουρικών ιατρών για την κάληψη των αναγκών του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου. 
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: 

"Μετά από συνεννόηση του Βουλευτή Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Ανδριανού με τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια, τον Υφυπουργό κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη, και τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Ιωάννη Καρβέλη, και μετά το έγγραφο αίτημα 18713/24-04-2020 του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ,εγκρίθηκε από τον Υφυπουργό Υγείας η πρόσληψη 8 θέσεων επικουρικών ιατρών για την κάλυψη των αναγκών του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου, οι οποίες κατανέμονται ανά ειδικότητα ως εξής:


- Παθολογίας, 2 ιατροί

- Γενικής Ιατρικής, 3 ιατροί

- Ακτινοδιαγνωστικής, 1 ιατρός

- Καρδιολογίας, 1 ιατρός

- Πνευμονολογίας – φυματιολογίας, 1 ιατρός.


Επισυνάπτεται το έγγραφο της έγκρισης πρόσληψης 8 επικουρικών γιατρών."

Πληροφορίες απο το sport ermionida - argolikes eidiseis.gr