17 Μαρ 2020

Πρωτοβουλία Παπακυριάκου για στήριξη και ενίσχυση του Νοσοκομείου Κορίνθου


Στη δίνη του κορωνοιού, των κλιμακούμενων μέτρων, κυβέρνηση, κρατικός μηχανισμός, αυτοδιοικηση και πολίτες προσπαθούν να ανασυνταξουν δυνάμεις.
 Να στηρίξουν και να στηριχθούν μέσα απο το Εθνικό σύστημα Υγείας,τους επιστήμονες,  το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό...



το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει να δίνει έναν δύσκολο αγώνα με έναν άγνωστο εχθρό.

Ο καθένας αυτή τη στιγμή προσπαθεί να υπερασπιστεί και κυρίως να αναδείξει την ουσία του αξιώματός του και κυρίως της ευθύνης του. 

Και η αυτοδιοίκηση αυτό κάνει. Και μάλιστα κάποιες φορές κάνει και ένα βήμα πιο μπροστά. 

Σε αυτή τη συγκυρία κι εμείς οι δημοσιογράφοι,έχουμε την υποχρέωση να υπογραμμίζουμε τις ελλείψεις, να σχολιάζουμε τις άστοχες ενέργειες και να εξάρουμε τις θετικές πρωτοβουλίες. 

Και μόνο θετική ανταπόκριση μπορεί να έχει η είδηση σύμφωνα με πληροφορίες μας πως ο δήμαρχος Βέλου Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος μετά απο τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον διοικητή του Νοσοκομείου Γρηγόρη Καρπούζη, δήλωσε παρών σε βοήθεια και συνδρομή στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου αυτή  χρειάζεται . 

Μάλιστα αυτή η πρόταση του κ. Παπακυριάκου μεταφέρθηκε και εγγραφως στον κ. Καρπούζη.

Πληροφορίες θέλουν τον κ. Παπακυριάκο να αναλαμβάνει πρωτοβουλία να δημιουργηθεί κοινό μέτωπο δημάρχων της Κορινθίας που θα στηρίξουν εμπράκτως το Νοσοκομείο Κορίνθου αυτή τη δύσκολη ώρα.

Εμείς ευχόμαστε αυτή η βοήθεια, όποια και να είναι, να ευοδωθεί και να αναδειχθεί εμπράκτως το ανθρώπινο πρόσωπο της αυτοδιοίκησης. 

Τζ. Σουκ.