5 Δεκ 2019

Στο Πρωτοδικείο Κορίνθου η υπόθεση του SPA



Συζητήθηκε χθες  στο Μονομελές Πρωτοδικείο Κορίνθου, η αίτηση ανακοπής του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού που κατέθεσε η Τουριστική Λουτρακίου, έναντι της "Αλέξανδρος Τεχνική".

Δεν  επετράπη από την έδρα η πρόσθετη παρέμβαση φορέων και σωματείων που είχαν πάει στο Μονομελές Πρωτοδικείο Κορίνθου για το θέμα αυτό, αποφασίστηκε η κατάθεση ενός μάρτυρα απο κάθε πλευρά .
 Ο δικηγόρος της Τουριστικής Λουτρακίου, Χρήστος Τζοάνος, στήριξε την υπερασπιστική του γραμμή στο γεγονός ότι το νερό είναι δημόσιο αγαθό και ως εκ τούτου κανείς δεν μπορεί να κάνει χρήση χωρίς την άδεια του Δήμου, ενώ επισήμανε ότι υπάρχει το ακατάσχετο των κτιριακών εγκαταστάσεων του Spa. 

Ο δικηγόρος της "Αλέξανδρος Τεχνική", αμφισβήτησε την απόφαση για το ακατάσχετο του Spa και στάθηκε στα χρέη ύψους περίπου 7 εκατομμυρίων ευρώ που έχει η Τουριστική Λουτρακίου προς την εταιρία του πελάτη του.

Να σημειώσουμε πως  στις 26 Ιουλίου 2019, επιδόθηκε από δικαστικό επιμελητή, έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης της ακίνητης περιουσίας της Τουριστικής, ενημερώνοντας  τα μέλη της Τουριστικής ότι έχει δρομολογηθεί ηλεκτρονικός πλειστηριασμός του οικοπέδου (έκτασης 3.242 τ.μ.) και του κτιρίου του Υδροθεραπευτηρίου Λουτρακίου, καθώς επίσης και του κτιρίου που παλαιότερα στεγάζονταν τα γραφεία της Τουριστικής, (έκτασης 500 τ.μ.) που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Λουτράκι.
Η απόφαση, αναμένεται να βγει αρχές του νέου έτους .